Ethan Ampadu transferinde Türk yenge detayı!

Ethan Ampadu transferinde Türk yenge detayı!
Trabzonspor'da transfer gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri şüphesiz Ethan Ampadu. Chelsea'den Leipzig'e kiralanan ve gelecek sezon takıma katılması konusunda girişimlerin yapılacağı öne sürülen genç futbolcunun transferinde flaş bir isim rol oynayabilir: Kız arkadaşı...

Ahmet Ağaoğlu döneminin en çarpıcı transferlerinden biri olmasına rağmen sessiz sedasız Londra'dan Trabzonspor'a getirilen Eddie Newton, Chelsea'de antrenörlüğün yanısıra kiralık oyuncuların durumlarını analiz etmek ve onları en iyi şekilde verim sağlayacakları kulüplere göndermekle görevliydi. Ve bu alanda da başarısını kanıtlamıştı. Bordo mavililere imza attıktan sonra bu transfer döneminde etkin rol oynaması beklenen Newton'un ilk hedeflerinden biri de Ethan Apmadu oldu. Genç stoperin hayatındaki kişi ise bir Türk.
 


Leipzig devam etmeyecek

Bu sezon başında Chelsea'den Almanya'nın önemli takımlarından RB Leipzig'e kiralanan Ethan Ampadu beklenen performansı ortaya koyamadı. Londrra ekibinde geleceği en parlak isimlerden biri olarak görülen Gallerli futbolcu için yapılan açıklamada kulübünde geri döneceği ifade edildi. Her ne kadar devrede birçok takım olsa da Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde oynama ihtimalinin yüksek oluşu ve elbette Eddie Newton büyük bir koz.

ethan ampadu


Türk yenge

Ampadu'nun bu gelişmeler ışığında Trabzonspor'a gelme ihitmali bulunurken diğer yandan özel hayatında da önemli bir detay var. Sevgilisi Türk. Her ne kadar henüz bunu sosyal medya hesabından yayınlamasa da Türk yenge birçok fotoğraflarını paylaşıyor. Onun futbol maçlarını tribünden izliyor. İstanbul'a da geliyor. Ampadu Türk yemeklerine de aşina. Eğer imza atarsa çok da yabancı olmadığı bir ülkeye gelecek.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.