F1 izle | 2021 Formula 1 (F1) Portekiz Algarve Grand Prix'i (GP) yarışı canlı izle - Portekiz GP izle

F1 izle | 2021 Formula 1 (F1) Portekiz Algarve Grand Prix'i (GP) yarışı canlı izle - Portekiz GP izle
Formula 1'de yeni sezon tüm hızı ile devam ediyor. Avrupa'nın ikinci, bu senenin ise üçüncü yarışına ev sahipliği yapacak Portekiz'de 10 marka ve 20 pilotun mücadelesi sabırsızlıkla bekleniyor. Dünyanın 1 numaralı motor sporları organizasyonunda yine nefesler tutuldu ve artık damalı bayrağı ilk görecek isim öğrenilmek isteniyor. Bu sezonun ilk zaferini İtalya'da yaşayan Max Verstappen başarısını devam ettirmek, Lewis Hamilton ise yeniden podyumun en üst sırasında yer almak istiyor. Formula 1 (F1) 2021 Porte

Dünyanın 1 numaralı motor sporları organizasyonunda büyük heyecan Portekiz'de devam ediyor. Algarve'nin ev sahipliği yapacağı bu önnemli günde pilotlar ve markaların rekabeti nefes kesecek. Hazırlık çalışmaları ve dünkü sıralama turlarının ardından gözler bugün büyük yarışta. Ortadoğu'daki başarısını İtalya'da tekrarlayamayan Lewis Hamilton, podyumdaki ilk sırayı Max Verstappen'e kaptırmıştı. Bugün özellikle iki pilot arasındaki rekabet ilgiyle izlenecek. Diğer pilotlar da iki ismi geçebilmek adına mücadele verecek. Hızın doruklara ulaştığı, zorlu virajların sıralamayı belirleyeceği ve daha birçok olayın yaşanabileceği bu zorlu maraton yine ilgiyle izlenecek. İtalya GP ile ilgili yayın bilgileri de arştırılıyor. Özellikle de şifreli mi yoksa şifresiz mi olduğu konusunda sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Formula 1 (F1) 2021 Portekiz Grand Prix'i (GP) yarışı canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Algarve hakkında

Algarve bölgesi, Portekiz'in Avrupa kıtasında bulunan 5 istatistiki bölgesinden biridir. Adı "Batı Endülüs" anlamına gelen Arapça "el Garb el Endülüs"ten gelmektedir. İber Yarımadası Araplar tarafından fethedildikten sonra, bu bölgeye ve genel olarak da Portekiz'e verilen isim olan "El Garb" (Batı) günümüzde bu bölgenin adı olarak kullanılmaya devam etmektedir. Algarve'ın kıyısı, Portekizli kaşiflerin 15. yüzyılda yeni yerler ve kültürler keşfetmek için yola çıktığı yerdir. 5 bin kilometrekarelik bir alana sahip olan Algarve, yaklaşık 155 km'lik bir sahil şeridine sahiptir. Atlas Okyanusu'na kıyısı bulunan bölge doğuda İspanya ile komşudur. Alentejo bölgesi aynı adı ve aynı sınırları taşıyan 1 istatistiki alt bölgeden oluşmaktadır.


 

Formula 1 Portekiz yarışı canlı izle

Sezonun ilk yarışının ardından ikinci pist olarak amansız mücadelenin adresi Emilia Romagna oldu. Bolonya bölgesinde gerçekleşecek olan yarışı izleyebilmek adına araştırmalarda bulunan motor sporları severler yayın bilgilerini öğrenmek adına birçok sorgulama yapıyor. Formula 1'de İtalya GP'si de dünyada olduğu gibi Türkiye'de de ilgiyle izlenecek. Milyonlarca kişinin seyredebilmek adına araştırmalar yaptığı yayın bilgilerine dair detaylar ve izleme yöntemleri aşağıda yer almaktadır. Yurt dışında yaşıyorsanız o ülkedeki kanallardan da izleyebilirsiniz. Türkiye’de F1 yayın hakları S Sport kanalının elinde. S Sport bu hafta sonu sıralama turları ve yarışı kendi kanalı üzerinden yayınlıyor. Aşağıda F1 Portekiz GP canlı izle seçeneklerini sıralıyoruz.



2021 Formula 1 (F1) Portekiz yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.


 

2021 Formula 1 (F1) Portekiz GP yarışı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün yeni bir heyecanın daha ekranlara geleceği Portekiz GP milyonlarca kişiyi de televizyon karşısına kilitleyecek. Sezonun üçüncü pisti olan Algarve'de yarış 17.00'den itibaren S Sport 2'den canlı yayınlanacak.


 

2021 Formula 1 pilotlar sıralaması

Portekiz GP öncesinde puan sıralamasının en üstünde Lewis Hamilton var. Son şampiyon iki yarışta elde ettiği 44 puanla birlikte birinci. Kendisini hemen 1 puan geriden takip eden Max Verstappen'in 43 puanı bulunuyor. Lando Nprris 27 puanla üçüncü basamakta. Charles Lecler 20, Valeri Bottas 16 puanda.

Sıralama Sürücü Ülke Takım Puan
1 Lewis Hamilton ING MERCEDES 44
2 Max Verstappen HOL RED BULL RACING HONDA 43
3 Lando Norris ING MCLAREN RENAULT 27
4 Charles Leclerc MON FERRARI 20
5 Valtteri Bottas FIN MERCEDES 16
6 Carlos Sainz İSP FERRARI 14
7 Daniel Ricciardo AUS MCLAREN RENAULT 14
8 Sergio Pérez MEKS RED BULL RACING HONDA 10
9 Pierre Gasly FRA AlphaTauri 6
10 Lance Stroll KAN Aston Martin 5
11 Yuki Tsunoda Japanese AlphaTauri 2
12 Esteban Ocon FRA Alpine F1 Team 2
13 Fernando Alonso İSP Alpine F1 Team 1
14 Kimi Räikkönen FIN ALFA ROMEO RACING FERRARI 0
15 Antonio Giovinazzi ITA ALFA ROMEO RACING FERRARI 0
16 George Russell ING WILLIAMS MERCEDES 0
17 Sebastian Vettel ALM Aston Martin 0
18 Mick Schumacher ALM HAAS FERRARI 0
19 Nikita Mazepin RUS HAAS FERRARI 0
20 Nicholas Latifi KAN WILLIAMS MERCEDES 0

Sıralama Takım Puan
1 MERCEDES 60
2 RED BULL RACING HONDA 53
3 MCLAREN RENAULT 41
4 FERRARI 34
5 AlphaTauri 8
6 Aston Martin 5
7 Alpine F1 Team 3
8 ALFA ROMEO RACING FERRARI 0
9 WILLIAMS MERCEDES 0
10 HAAS FERRARI 0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.