Fabian Ernst onu önerdi! Jae Sung Lee (Lee Jae-sung) kimdir? Attığı goller ve performansı

Fabian Ernst onu önerdi! Jae Sung Lee (Lee Jae-sung) kimdir? Attığı goller ve performansı
Gelecek sezon önemli derecede küçülmeye gitmek zorunda olan Beşiktaş'ın oyuncu tercihleri de bu yönde olacak. Ekonomik isimleri getirmek isteyen siyah beyazlılara eski dost Fabian Ernst'ten öneri geldi. Alman panzeri Holstein Kiel forması giyen Jae Sung Lee'yi Kara Kartal'a önerdi. Peki Jae Sung Lee kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Bu sezon şampiyonluğun uzağında kalan ancak gelecek sezon maliyeti ucuz olmasına rağmen başarıya götürecek isimleri arayan Beşiktaş'a flaş bir öneri geldi. Siyah beyazlılarda gösterdiği performansla herkesin sevgilisi haline gelen ve Türkiye'deki ilişkileri de çok iyi düzeyde olan Fabian Ernst, ülkesinin Almanya'da 2. Lig takımlarından Holstein Kiel forması giyen Güney Koreli Jae Sung Lee'nin alınmasını tavsiye etti. Bu öneri siyah beyazlıları da heyecanlandırdı ve birçok kişi Jae Sung Lee kimdir? sorusunu soruyor. Cevabını futbol severler için hazırladık.


Karar Yalçın'ın

Fabian Ernst'ten gelen öneriye kayıtsız kalmayan Beşiktaş yönetimi, için kritik nokta Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın onayı olacak. Beklentileri karşılayabilecek ve ekonomik anlamda da kasayı çok da yormayacak bir isin olduğunu ön plana çıkaran Alman efsane, 21 maça çıkıp 8 gol ve 6 asistlik istatistik yakalayan Koreliyi her yönü ile anlattı. Yönetim Sergen Yalçın ile yapacağı görüşmede eğer olumlu bir karar alınırsa girişimlere başlayacak. Deneyimli oyuncunun da Türkiye'ye sıcak baktığı öğrenildi.

Jae Sung Lee beşiktaş

Jae Sung Lee kimdir?

이재성 - 10 Ağustos 1992 tarihinde Güney Kore'nin Ulsan kentinde dünyaya gelen orta saha oyuncusu 27 yaşındadır. Futbolda alt yapı olarak Haksung High School ve Korea University formaları giydikten sonra ülkenin en prestijli takımlarından Jeonbuk Motoes'a transfer oldu. Beş sezon formasını giydikten sonra da ilk yurt dışı deneyimi için Holstein Kiel'in yolunu tuttu. Bu sezon lig ve kupada tıplam 31 maça çıktı ve 9 gol atıp 7 de asist yaptı. Güney Kore Milli Takımı formasını 49 kez terletti ve rakip fileleri 8 kez sarstı. Alman temsilcisinde 62 müsabakada ise 14 kere gol sevinci yaşadı. 17 defa da arkadaşlarına skor katkısı sağladı. 1.80 boyundaki Lee'nin sözleşmesi gelecek sezon sonu bitiyor. Güncel piyasa değeri ise 1.6 milyon euro.
 

Anavatandaki isim: 이재성
Doğum tarihi: 10 Ağu 1992
Doğum yeri: Ulsan  
Yaş: 27
Boy: 1,80 m
Uyruk:  Güney Kore
Mevki: Orta saha - On Numara
Ayak: sol ayak
Oyuncu danışmanı: Unique Sports Management
Güncel kulüp:  Holstein Kiel
Takıma katılma tarihi: 26 Tem 2018
Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2021


Jae Sung Lee Football Manager 2020 profili

Transfer söylentilerinin ardından Güney Koreli futbolcunun Football Manager 2020'deki profili de merak konusu. Oyundaki değeri 4.8 milyon euro olarak gözüküyor. Agresiflik, çeviklik, çalışkanlık ve vücut zindeliği ön plana çıkıyor. Ayrıca karar alma, soğukkanlı olma, top kontrolü, dayanıklık ve tekniği de iyi seviyede. Görseli büyütmek için üzerine tıklayın.

Jae Sung Lee fm 2020

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.