Falcao bugün İstanbul'da

Falcao bugün İstanbul'da
Radamel Falcao resmen G.Saray’da! 33 yaşındaki yıldız santrfor ile 3+1 yıllık sözleşme yapıldı. Monaco’ya sonraki satıştan yüzde 60 pay verilecek. Dünya yıldızı, öğlen İstanbul’a adım atacak.

Galatasaray nihayet muradına erdi... Sarı-kırmızılılar, haftalardır uğraştığı Radamel Falcao transferinde mutlu sona ulaştı. Slimani ve Ben Yedder'i transfer etmesine rağmen bir golcü daha almadan Falcao'yu bırakmayan Monaco, Leipzig'in santrforu Jean Kevin Augustin'i kadrosuna kattı. Dün öğle saatlerinde sağlık kontrollerinden geçen 22 yaşındaki Fransız santrfor resmi imzayı atınca, Kolombiyalı süper yıldıza da izni çıktı. 33 yaşındaki golcünün resmi sözleşmesi tüm prosedürler tamamlandıktan yapıldı. Falcao bugün ailesi ve yöneticilerle özel uçağa binerek İstanbul'a ayak basacak. Milyonlarca Galatasaraylı'yı coşturacak Kolombiyalı yıldız, aynı gün İstanbul Ulus'ta özel bir hastanede sağlık kontrollerinden geçecek. 3+1 yıllık sözleşme yapacak Falcao yıllık net 5 milyon euro ve bonus kazanacak. Monaco'ya ise bonservis ödenmeyecek. Falcao'nun bir sonraki satışı gerçekleşirse Monaco'ya yüzde 60 pay verilecek. Ayrıca G.Saray, Devler Ligi'nde çeyrek finale çıkarsa Monaco'ya 1.5 milyon euro ödenecek.

BULUT PAYLAŞTI ORTALIK YIKILDI
Falcao transferinde yetkilendirilen Ahmet Bulut paylaştığı fotoğrafla ortalığı ayağa kaldırdı. Ardından G.Saray İdari Direktörü Şükrü Hanedar, Kolombiyalı'yı Instagram'dan takip etmeye başladı.

MİLLİ ARADA İZİN
Liglerin milli maçlar nedeniyle tatile girdiği dönemde sarı-kırmızılı formayı giyecek olan Falcao, ülkesi Kolombiya'dan izin isteyecek. Kolombiya'nın 7 Eylül'de Brezilya ve 11 Eylül'de Venezuela ile yapacağı hazırlık maçlarına çıkmak istemeyen Falcao, Galatasaray'a ve İstanbul'a bir an önce uyum sağlamayı hedefliyor.

ALO, NANDO!
Falcao, Kayseri maçı sonrası Fernando Muslera'nın fotoğrafını beğendi. Kolombiyalı, Uruguaylı kaleciyi arayarak hem tebrik etti hem de İstanbul'a geleceğini müjdeledi.

EVİ ÇABUK HAZIRLA!
FAlcao ailesi 1 ay önce İstanbul'da tutacakları evleri için Türk bir iç mimar ile görüşmüştü. İç mimarı Monaco'ya davet eden Kolombiyalı aile, son hazırlıkların bir an önce bitirilmesi için haber gönderdi. İstanbul'a gelir gelmez otelde kalacak olan Radamel Falcao, daha sonra evine geçecek.

HAFTA İÇİ TÖREN VAR
Monaco'da bulunan 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, İdari Direktör Şükrü Hanedar ve Sportif AŞ yöneticisi Oytun Özer, Kolombiyalı ile birlikte dönecek. Hafta içi 50 bin kişiyle Türk Telekom Stadı'nda imza töreni gerçekleştirilecek.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.