Falcao gidecek mi kalacak mı? Açıklama geldi...

Falcao gidecek mi kalacak mı? Açıklama geldi...
Galatasaray'ın Kolombiyalı süperstarı Falcao'nun Katar'a gideceği yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Sarı kırmızılı taraftarlar da ara verilen Süper Lig'in son dönemine damga vuran yıldız oyuncunun bu haberiyle sarsılırken açıklama geldi...

Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle ilk yarıda katkı sağlayamayan ancak son haftalarda açılan Falcao, Galatasaray'ı da şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri haline getirmişti. Ancak son günlerde çıkan transfer dedikoduları taraftarları bir hayli üzdü. Milyonlarca kişi "Falcao gidecek mi kalacak mı? " sorusunu sormaya başladı.

2 yıl sözleşmesi var
Sabah'ın haberine göre; Bu sezon sakatlığını atlatmasının ardından performansı da sürekli artan El Tigre için G.Saray yönetimi de transfer haberlerini doğrulamazken, "Teklif de yok, isteyen de yok. Zaten gönderen de yok" diyerek Falcao ile yola devam edeceklerini açıkladı. Ayrıca 34 yaşındaki oyuncu da ailesi ile İstanbul'da çok mutlu olduğunu ve ayrılmak gibi bir planı olmadığını sık sık dile getiriyor. G.Saray'dan yıllık 5 milyon Euro garanti ücret alan yıldız oyuncunun 2 sezon daha mukavelesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.