Falcao için imza yakın! Monaco'ya amansız pres

Falcao için imza yakın! Monaco'ya amansız pres
Galatasaray Falcao için dört koldan saldırıyor. Monaco ekibine hem Cimbom'un yöneticileri hem de menajer Ahmet Bulut amansız preste bulunuyor. Falcao ile anlaşan yönetim Monaco'yu da ikna ederse imzalar hemen atılacak.

Bu sezon transferde büyük oynayan Galatasaray'ın çilek ismi olması beklenen Falcao'da artık günler sayılıyor. Golcü yıldızı kadrosuna dahil ederek gövde gösterisi yapmak isteyen sarı kırmızılılar, Kolombiyalı futbolcunun yükünden kurtulmak için satışa sıcak bakan Monaco'nun istediği bonservis 4 milyon euro olunca geri adım atıldı ancak girişimler sürüyor.

Falcao kaptanımız!
Monaco Başkan Yardımcısı Petrov yaptığı açıklamada, "Falcao bizim kaptanımız. Ciddi bir teklif almadığımız sürece burada kalması önemli" demişti. Sarı-kırmızılı ekip, menajerler aracılığıyla bonservis problemini çözmeye çalışırken iki kulübün ortak bir noktada buluşması bekleniyor. Öte yandan transferi yakından takip eden gazeteci Palmieri, Galatasaray'ın Falcao ile 3 yıllık sözleşme imzalamaya yakın olduğunu yazdı.

Muslera da dahil oldu
Kolombiyalı oyuncunun iknası için Mondragon'dan sonra Fernando Muslera da bizzat devreye girdiği öğrenildi. Nando'nun, Kolombiyalı golcüyü aradığı ve Galatasaray'ı anlattığı, eşinin de Falcao'nun eşini arayarak İstanbul hakkında bilgi verdiği ortaya çıktı. Bu görüşmeden sonra Falcao'nun İnstagram'da Muslera'yı takibe aldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.