Falcao için süre verildi: 5 gün!

Falcao için süre verildi: 5 gün!
Galatasaray Radamel Falcao'yu renklerine bağlamak için her şeyi yapıyor. Sarı kırmızılılar için görüşmelerde bulunan menajer Ahmet Bulut, Kolombiyalı golcünün transferine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Babel, Seri, Jimmy Durmaz ve birçok transferiyle bu sezona damga vurna Galatasaray'da alınan galibiyetler bile taraftarı kesmedi. Sırasıyla Bordeaux ve Panathinaikos'u deviren Cimbom'da Falcao'dan başka bir şey istenmiyor. Taraftarlar sosyal medya başta olmak üzere hem Kolombiyalı golcüye hem de yönetime seslerini duyurabilmek adına her şeyi yapıyor. Videolar, görseller ve özel çalışmalar paylaşılıyor, mesajlar yağdırılıyor.

Çare Falcao!
Sarı kırmızılılar santrafor mevkisine yapılacak olan takviye için Kolombiyalı golcü haricinde kimseyi görmek istemiyor. Öyle bir hal aldı ki durum Drogba için yazılan "Çare Drogba" sloganı Falcao'ya da uyarlandı. Falcao'nun her hareketini takip eden Galatasaraylılar, mekan eşleşmesi bile yaptı. Kolombiyalı golcü, gittiği bir mekanın fotosunu paylaşırken Ahmet Bulut'un hesabını tarayan sarı-kırmızılılar, aynı fotonun ünlü menajerde de yer aldığını ortaya çıkardı. İkilinin 'bu mekanda buluşmuş olabileceği' yorumları yapıldı.

Beş gün bekleyin
Başkan Cengiz ve İkinci Başkan Albayrak, Falcao ile temas halinde olduklarını açıklamışlardı. Herkes yeni bir haber beklerken bomba transferle ilgilenen menajer Ahmet Bulut'tan geldi. Bulut, görüşmelerin devam ettiğini belirtirken, "Falcao sözleşmeli bir oyuncu ve şu anda konuşmam doğru olmaz. Herkesi anlıyorum ama transferi için uğraşıyoruz. 3-5 güne belli olacak inşallah" dedi.

O gizem çözüldü
Falcao, Ahmet Bulut ile birlikte 'Ozgunko' isimli bir Türkü de takibe almıştı. Dün sosyal medyada bu kişinin sırrı çözüldü. Falcao'yu takip eden kişi, Seri'nin İstanbul'a geldiği gün çekilen fotoğrafta tespit edildi. İsminin de Özgür Koyutürk olduğu ve Bulut ile çalıştığı öğrenildi.

Kızımızı aldık, Falcao'yu bekliyoruz
Düğünlerin olmazsa olmazı araçların arkasına yazılan yazılara Falcao da eklendi. Sıkı bir Galatasaray taraftarı olan çift düğün arabalarının arkasını, "Kızımızı aldık, Falcao'yu bekliyoruz" yazısıyla süsledi. 'Falcao' olunca yaratıcılık da sınır tanımayan taraftarlar, Kurban Bayramı'nı da es geçmedi. Boğaların üzerine, 'Falcao' yazıldı.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.