Falcao neden gelmiyor? 5 önemli başlık...

Falcao neden gelmiyor? 5 önemli başlık...
Galatasaray taraftarı dakikaları sayarken büyük bir heyecan yaşıyor ancak Falcao transferinde işler istenen gibi gitmiyor. Sarı kırmızılılar Kolombiyalı golcü için Monaco ile yaptığı pazarlıklarda eksiye düştü.

İlk etapta bedava bırakabileceği Falcao'nun gitmesi için olumlu davranan Monaco tarzını değişitrdi. Maaş yükünden kurtulma amacında olan Fransız temsilcisi kendilerini kızdıran gelişmeler sonrasında geri adım attı ve zorluklar çıkarmaya başladı.

Falcao'da 5 madde!
1. Falcao ile Galatasaray'ın kendi aralarında 3 yıl anlaşması Monaco'yu üzdü

2. Basına düşen Abdurrahim Albayrak-Falcao fotoğrafı, Fransızları deliye çevirdi

3. Falcao'nun Metz maçında "Sakatım" demesi yönetimi ve hocayı sinirlendirdi

4. Slimani transferi taraftarları çileden çıkardı: 'Bu adam Türkiye'de top mu oynadı!'

5. Bonservis pazarlığı dün de devam etti ama yine bir anlaşma sağlanamadı

Sonuç: Falcao, G.Saray forması giyecek... İstanbul'a gelecek ancak Fransızlar, Aslan'a kök söktürüyor.

Galatasaray taraftarı Radamel Falcao'ya kavuşmak için gün sayarken, dün Fransa'da yapılan görüşmelerden yine sonuç çıkmadı. Ben Yedder, Onyekuru ve Slimani'yi kadrosuna katan Monaco, Falcao'yu sarı-kırmızılı kulübe geç vermek için her yolu deniyor. Falcao ile yolların hâlâ ayrılmaması ise Galatasaray taraftarında umutsuzluk ve endişeye neden olmaya başladı. Öyle ki dün sosyal medyadan yönetime karşı ağır ifadeler kullanıldı. Şunun altını çizmekte fayda var: "Falcao, Konyaspor maçına kadar İstanbul'da olacak."

Oğluna yolladı ancak...
Galatasaray ile menajer Ahmet Bulut dün Monaco ile bir kez daha masaya oturdu. FFP yüzünden bonservis harcaması yapamayan Galatasaray, 3 yıllık anlaşmaya vardığı ve ön protokol imzalattığı Falcao'yu Monaco'dan bedavaya getirmeyi planlıyordu. Ancak üç hafta önce Fransa'ya çıkarma yapan 2.Başkan Abdurrahim Albayrak'ın Kolombiyalı golcü ile çektirdiği fotoğraf bu planların bozulmasında birinci neden oldu. Albayrak'ın oğlu Yasin'e gönderdiği Falcao fotoğrafı önce WhatsApp grubunda paylaşıldı sonra sosyal medyaya düştü ve ortalık yıkıldı. Kulüpler arası anlaşma yapılmadan bu fotoğrafın paylaşılmasından rahatsız olan Monaco cephesi, Galatasaray'a kök söktürmeye başladı.

Slimani tepkisi
Bir diğer neden ise Falcao'nun Metz maçında "Sakatım" diyerek forma giymemesi. Monaco, transfer sürecinde oyuncunun en çok bu tavrından rahatsız oldu ve "Sen oynamazsan ben de seni kolay kolay göndermem" mesajını vermek istedi. Seri ve Nzonzi'yi getiren menajer Özgün Koyutürk ile bir diğer menajer Ahmet Bulut'la süreci yöneten sarı-kırmızılı kulüp, Falcao transferini bonservissiz bitirmek için yoğun uğraş veriyor. Dün gelmeyen oyuncu bugün de İstanbul'da olmayacak. Görüşmeler devam edecek. Monaco, Galatasaray'dan bonservis bedeli olarak 3 milyon Euro nakit para istiyor. Ayrıca Fransız takımının F.Bahçe taraftarına saç-baş yolduran Slimani'yi alması kendi taraftarını kızdırdı. Monaco ortamı soğutmak için işi yokuşa sürmeye devam ediyor.

(Sabah)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.