Falcao sonrasında sıra Babel'in

Falcao sonrasında sıra Babel'in
Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor...Falcao’yu gönderen sarı-kırmızılılar, Hollandalı yıldızla da fesih için görüşmelere başladı. Babel maaşının yarısını talep ederken kısa süre içinde anlaşma sağlanması bekleniyor.

Galatasaray'da dev operasyon devam ediyor. Fatih Terim'in 3 yıllık yeniden yapılanma programına göre genç ve gelecek vadeden isimlere yönelen sarı- kırmızılı ekip, Radamel Falcao'dan sonra Ryan Babel ile de karşılıklı olarak anlaşarak vedalaşmaya hazırlanıyor. Sarı- kırmızılı takım, maaşının bir kısmını ödeyerek Hollandalı oyuncunun kontratını karşılıklı feshedecek. Eski takımı Kasımpaşa ile görüşen tecrübeli futbolcu, sarı-kırmızılı kulübün maaşının yarısını ödemeyi kabul etmesi halinde Florya'dan ayrılacak.

Galatasaray'dan yıllık 2.5 milyon euro net maaş alan Hollandalı futbolcunun, Kasımpaşa'dan ise 1.5 milyon euro yıllık ücret talep ettiği belirtiliyor. Kısa bir süre önce "Evime dönüyorum" paylaşımı yaparak Kasımpaşa'ya döneceğini ima eden Ryan Babel'in sözleşmesi bu sezon bitiyor. Galatasaray forması altında 42 maça çıkan 34 yaşındaki yıldız, 14 gol, 6 asistlik bir performans sergiledi. Bu sezon 11 maçta görev yapan Babel, bu karşılaşmaların sadece 3'ün de ilk 11'de şans buldu, 349 dakika sahada kalabildi.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.