Fatih Karagümrük Samsunspor deplasmanında

Fatih Karagümrük Samsunspor deplasmanında
Trendyol Süper Lig'in 19'uncu haftasında Fatih Karagümrük, Samsunspor deplasmanında 3 puan arıyor.

Trendyol Süper Lig'de yeni hafta Karadeniz'de devam ediyor. Küme düşme hattında bulunan Samsunspor ile Fatih Karagümrük, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. İki ekibin zorlu mücadelesi binleri tribünlere ve ekran karşısına kilitleyecek. Karşılaşmaya dair detaylar haberimizde yer almaktadır.

Samsunspor Fatih Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Süper Lig'de oynanacak ve Emre Kargın'ın yöneteceği Samsunspor Fatih Karagümrük maçı saat 19.00'da başlayacak. Kritik maç Bein Sports 2 ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.

Samsunspor Fatih Karagümrük maçı öncesi istatistikler

  • Fatih Karagümrük, Samsunspor'un Süper Lig'de karşılaştığı 60'ıncı takım olacak. Kırmızı-beyazlılar ilk kez bu sezon mücadele ettiği beş takımın ikisini yendi (2-1 vs Hatayspor & 4-2 vs Kasımpaşa), üçüne mağlup oldu (1-2 vs Gaziantep FK, 0-1 vs Pendikspor & 1-3 vs Alanyaspor).
  • Samsunspor'a rakip olduğu yedi resmi maçın sadece birini kazanan Fatih Karagümrük (1B 5M), tek galibiyetini Aralık 2014'te Türkiye Kupası'nda deplasmanda aldı.
  • Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçının üçünü kazanan Samsunspor (1B 1M), bu dönemdeki üç galibiyetini de 2+ gol atarak aldı (4-2 vs Kasımpaşa, 2-1 vs İstanbulspor & 2-1 vs Hatayspor).
  • Süper Lig deplasmanlarındaki son üç maçını kaybeden Fatih Karagümrük, daha uzun bir mağlubiyet serisini en son küme düştüğü 1983/84 sezonunda yaşadı (9M).
  • Son dokuz Süper Lig maçında da kalesinde gol gören Samsunspor, daha uzun bir seriye izin verdiği son sezonda küme düşmekten kurtulamadı (14 maç; 2005/06).

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.