Fatih Karagümrük Sivasspor maçı canlı izle! Karagümrük Sivas maçı nasıl izlenir?

Fatih Karagümrük Sivasspor maçı canlı izle! Karagümrük Sivas maçı nasıl izlenir?
Süper Lig'de 23'üncü hafta başladı. Dün ilk karşılaşmanın oynanmasının ardından gözler bugüne çevrildi ve ilk mücadele İstanbul'da oynanacak. 10'uncu sıradaki Fatih Karagümrük evinde 13'üncü basamaktaki Avrupa temsilcimiz Sivasspor'u ağırlıyor. İki ekibin karşı karşıya geleceği zorlu randevudan çıkacak sonuç merakla bekleniyor. Peki, Karagümrük Sivas maçı nasıl izlenir? Fatih Karagümrük Sivasspor maçı canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Dün Alanyaspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile çıktığı ilk karşılaşmadan galip ayrılmasının ardından futbol keyfi bugün sürecek. Günün ilk seansında İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük, kendi evinde ve seyircisi önünde Fiorentina ile eşleşen Sivassğor'u ağırlıyor. İki ekip de sahadan 3 puanla ayrılıp yoluna devam etmek amacında. Kıran kırana geçmesi bekelnen mücadeleyi izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerine erişmeye çalışıyor. Peki, Karagümrük Sivas maçı nasıl izlenir? Fatih Karagümrük Sivasspor maçı canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.



Karagümrük Sivasspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in 23'üncü haftasında oynanacak Karagümrük Sivasspor maçı saat 13.30'da başlayacak. Vefa Stadı'nda Ümit Öztürk'ün yöneteceği kritik 90 dakika Bein Sports 2'den ve  TOD TV'den canlı yayınlancak.


 

Karagümrük Sivasspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

  • Bugüne kadar Sivasspor ile oynadığı yedi lig maçının sadece birini kazanan Fatih Karagümrük (2B 4M), tek galibiyetini rakibini geçen sezon konuk ettiği Süper Lig karşılaşmasında aldı (1-0).
  • Fatih Karagümrük'e konuk olduğu iki Süper Lig maçını da kazanamayan Sivasspor'un (1B 1M), lig tarihinde 3+ kez ziyaret edip galip gelemediği tek deplasman Akhisarspor (2B 4M).
  • Süper Lig'de oynadığı son yedi maçı kaybetmeyen Fatih Karagümrük (3G 4B), lig tarihindeki en uzun serisini egale etmek için sahaya çıkıyor (Mart-Nisan 1960).
  • İstanbul takımlarına konuk olduğu son sekiz maçlık süreçte sırasıyla birer mağlubiyet ve galibiyet alan Sivasspor (4G 4M), son ziyaretinde Kasımpaşa'yı 2-1 yendi. Yiğidolar, İstanbul deplasmanında üst üste iki galibiyeti en son 2018/19 sezonunda Beşiktaş (2-1) ve İstanbul Başakşehir'i (1-0) yenerek aldı.
  • Bu sezon Süper Lig'de Fenerbahçe'nin (36) ardından en fazla net gol pozisyonunu gole çeviren takım Fatih Karagümrük (26). İstanbul ekibi aynı zamanda gol pozisyonlarını gole çevirme konusunda da ligin en yüksek yüzdesine sahip ekibi (%62; 26/46).
  • Fatih Karagümrük bu sezon Süper Lig'de en fazla kafa golü yiyen takım (12). Sivasspor ise şu ana kadar rakip filelere yolladığı gollerin %23'ünü bu şekilde buldu (6/26).
  • Bu sezon Süper Lig'de 13 gol kaydeden Fabio Borini, lig tarihinde Fatih Karagümrük formasıyla bir sezonda en yüksek sayıya ulaşan isim olan Aleksandar Pesic'i (2021/22'de 14 gol) yakalamak için sahaya çıkıyor.
  • 2022/23 Süper Lig sezonunda Enner Valencia'nın (12) ardından en fazla maçta rakip fileleri havalandıran oyuncular Fabio Borini ve Mbaye Diagne (10).
  • Sivasspor forması giyen Max-Alain Gradel'in bir Süper Lig maçında hem gol atıp hem de asist yaptığı tek İstanbul takımı Fatih Karagümrük (Eylül 2021).
  • Rıza Çalımbay, Fatih Karagümrük'e konuk olduğu iki Süper Lig maçını da kazanamadı (1B 1M). Bu sezon ligde yer alan takımlar arasında, Çalımbay'ın deplasmanda en az üç kez karşılaşıp mağlup edemediği bir rakibi bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.