Fatih Terim Diagne ve Belhanda'nın biletini kesti

Fatih Terim Diagne ve Belhanda'nın biletini kesti
Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray transferde de atağa kalktı. Ryan Babel'i kadrosuna katan Cimbom'da Diagne ve Belhanda'nın satışından gelecek parayla şov başlayacak.

Fatih Terim ile 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da transfer hareketliliği de başladı. Gelcek sezon Şampiyonlar Ligi'nde adından söz ettirmek isteyen sarı kırmızılılarda Fatih Terim özellikle hücum hattı konusunda yönetime vereceği raporla değişim isteyecek. Bu bağlamda iki oyuncunun gönderilmesi planlıyor. Bu isimlerden biri Diagne diğeri de Belhanda.

Geride kalan sezonun yarı devresini forvetsiz geçiren Galatasaray'da yönetim ve teknik kadro aynı hatayı yapmamak adına büyük uğraş veriyor. Mbaye Diagne'yi transfer etmek isteyen Cimbom'un alternatifleri arasında Benjamin Tetteh ve Falcao bulunuyor. Bilindiği üzere Prag'ın 10 milyon eoruyu aşan talebiyle şoke olan sarı kırmızılılar bu transferi rafa kaldırmıştı.

26 milyon euro!
Belhanda ve Diagne'nin olası satışından 26 milyon euro bekleyen Galatasaray transfer dönemini resmen başlatacak. İlk olarak gündemde Luyindama'nın bonservisi bulunuyor. Belçikalının opsiyon maddesi kullanılacak. Tetteh ve Falcao'nun yanısıra Hakan Çalhanoğlu için girişimde bulunululacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.