Fatih Terim'e yeni Kerem'ler aranıyor

Fatih Terim'e yeni Kerem'ler aranıyor
Galatasaray'da Fatih Terim'in Göztepe karşısında 3 gol birden atan yeni gözbebeği Kerem Aktürkoğlu gibi yeni gençler arayışı devam ediyor.

Galatasaray’ın Scout ekibinin yeni Kerem Aktürkoğlu arayışları devam ediyor… gözlere ilişen iki isim var. Bir tanesi İzmir doğumlu 1922 Konyaspor’da oynayan Ege Özkayımoğlu. Diğeri ise Hacettepe forması giyen Sarp Ekinci. 2001 doğumlu Ege eski futbolcu ve şu sıralara antrenörlük yapan Şakir Özkayımoğlu’nun oğlu. 2002 doğumlu sol ayaklı Sarp ise Gençlerbirliği alt yapısından yetişti.

KEREM’İN GÖLGESİNDE KALSA DA GEDSON PARMAK ISIRTTI

Devre arasında kiralanan Gedson kendisini bulmaya başladı… Hatay maçında zorunluluktan stoper oynayan Portekizli, 1-1 biten Karagümrük maçının da Galatasaray adına en başarılı oyuncusuydu. Önceki akşam Kerem’in prömiyerinde gölgede kalsa da Gedson,  Göztepe karşısında en yüksek paz yüzdesi yakalayan, en fazla ikili mücadele kazanan ve top kapan Galatasaray oldu.

Pas %: 96
Şut pası: 3
Kazandığı ikili mücadele: 12
Top kapma: 3
Sahipsiz top kazanma: 7

GALATASARAY 2011-12 SEZONUNU GERİDE BIRAKTI

Bu sezon Süper Lig'deki 11'inci deplasman galibiyetini Göztepe karşısında alan Galatasaray, daha yüksek bir sayıya en son 2011-12 sezonunda ulaşmıştı. O sezon sarı-kırmızılılar 12 galibiyet almıştı.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla oyuncusu 5 ve daha fazla atan takım da yine Galatasaray.

Diagne - 9
Falcao - 8
Kerem - 6
Belhanda - 6
Mohamed - 5
Onyekuru - 5

Kerem Aktürkoğlu ise, Süper Lig'de Aralık 2016’da Yasin Öztekin’in Gaziantepspor’a 3 gol attığı maçtan bu yana Galatasaray formasıyla hat-trick yapan ilk yerli oyuncu oldu.

Kaynak: Fotospor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.