Fatih Terim Galatasaray ile ne zaman sözleşme imzalayacak! GS TV nasıl izlenir

Fatih Terim Galatasaray ile ne zaman sözleşme imzalayacak! GS TV nasıl izlenir
Aylardır geleceği konuşulmasına rağmen olağanüstü kongre ve seçim kararı alan Başkan Dursun Özbek'in yalanladığı Fatih Terim 4. kez Galatasaray'ın başına geçti. Tudor'un ayrılığı sonrasında göreve gelen tecrübeli teknik adamın imza töreni de taraftarlar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Peki Fatih Terim Galatasaray ile ne zaman sözleşme imzalayacak? İşte GS TV yayın bilgileri ve tüm detaylar...

Şampiyonluk yarışında ortak olmasına rağmen elindeki büyük avantajı kaybeden Galatasaray'da yaşanan kan değişikliği sonrası imzalar atılıyor. Tudor'dan boşalan teknik adamlık koltuğuna oturacak olan Fatih Terim 4. kez sarı kırmızılı takımı yönetecek. Ligin ikinci yarısında çetin bir mücadele verecek olan İmparator lakaplı tecrübeli antrenör için imza töreni düzenlenecek.

Galatasaray'da yeniden göreve gelen Fatih Terim, bugün Florya'ya gitti. Sarı kırmızılılar, Terim için bugün saat 15.00'te Türk Telekom Stadyumu'nda imza töreni düzenleyecek. İgor Tudor'un görevden alınması üzerine Galatasaray'da teknik adam hareketliliği yaşanıyordu. Fatih Terim ve Galatasaray Kulübü sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla tecrübeli teknik adamın yeniden göreve geleceğini duyurdu. Başkan Özbek ve kardeşi, dün gece Terim'in evine giderek resmi teklifi yapmış ve sonunda anlaşmaya varmıştı. Toplantı sonrası Fatih Terim ve ekibi hocanın evinde kaldı. Bu sabah ekibiyle birlikte Florya'ya adım atan Fatih Terim için Türk Telekom Stadyumu'nda 15.00'te imza töreni düzenlenecek.

İDMANA ÇIKMIYOR
KAP'a 'anlaşmaya varıldı' bildirisi yapılmadan önce antrenmana çıkamayacak olan Terim'in bu sabah 11.00'deki çalışmada yer almayacağı belirtildi.

GS TV nasıl izlenir?
GS Tv (Galatasaray) kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin Türksat 3A uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. Türksat 3A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "Türksat 3A" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 12687 sayısını girin. Polarizasyon kısmında V - Dikey seçin. Sembol kısmına 11400 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz GS Tv (Galatasaray) yayınının FEC'i 3/4. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz. GS TV Digiturk'te de yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.