Fatih Terim'i zor fikstür bekliyor! Kritik maçlar var...

Fatih Terim'i zor fikstür bekliyor! Kritik maçlar var...
Kısa süre önce Panathinaikos ile anlaşıp çıktığı 2 maçı da kazanarak Yunan liginde takımının şampiyonluk iddiasını sürdüren Fatih Terim'i ocak ayının geri kalanında çok önemli karşılaşmalar bekliyor.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra uzun süre takım çalıştırmayan ve önceki hafta Yunanistan'a giderek Panathinaikos ile sözleşme imzalayan Fatih Terim için yeşil beyazlı camianın beklentileri büyüktü. Taraftarların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu imparator lakaplı deneyimli antrenör, çıktığı 2 karşılaşmada 6 puan elde ederek PAOK ile girilen şampiyonluk mücadelesinde iddianın sürmesini sağladı. Terim'i ayın geri kalanındaki günlerde çok zor karşılaşmalar bekliyor. Ezeli rakiplerin biri gelecek diğeri gidecek. İşte fikstür...

İlk rakip Olympiakos

Atina temsilcisinin bir sonraki karşılaşması Yunanistan Kupası'nda. Rakip ise Olympiakos. Evinde oynayacağı karşılaşmada ezel rakibine karşı alacağı sonuçla rövanş öncesi avantaj sağlamaya çalışacak. 17 Ocak'ta ise ikinci karşılaşma oynanacak. 14 Ocak'ta AEK deplasmanına çıkacak yeşil beyazlıların 28 Ocak'taki rakibi ise şampiyonluk mücadelesinde geriden takip ettiği PAOK olacak. Selanik'teki zorlu karşılaşma ligin kaderini belirleyebilecek öneme sahip.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.