Fatih Terim'in cezası belli oldu! O maçları kaçıracak...

Fatih Terim'in cezası belli oldu! O maçları kaçıracak...
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gören Fatih Terim'e 5 maç men cezası ve 29 bin 500 TL para cezası verildiğini açıkladı. Kırmızı kartı çift sarı karttan gören tecrübeli teknik adam, ilk devreyi kapattı. Yeni Malatyaspor, Altay, Sivasspor, Başakşehir, Adana Demirspor ve Antalyaspor maçlarında Terim'in yardımcıları Selçuk İnan ile Necati Ateş takımın başında olacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e kötü haber... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gören Terim'e 5 maç men cezası ve 29 bin 500 TL para cezası verildiğini açıkladı. Fatih Terim, çift sarı karttan aldığı ceza ile birlikte 6 maçta takımının başında olamayacak.

TFF'den konu ile ilgili yapılan açıklamada, ''Galatasaray teknik sorumlusu Fatih Terim'in, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti ve çift sarı kart görmesi nedeniyle yer almaması gereken müsabaka dışında ayrıca 3 RESMİ müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Galatasaray. teknik sorumlusu Fatih Terim'in, tedbire uymama eylemi nedeniyle FDT'nin 82/b ve 50/1-c maddeleri uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 16.500.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.'' ifadelerine yer verildi.


Fatih Terim hangi maçları kaçıracak?

Tecrübeli teknik adam, 6 maçlık cezası nedeniyle Yeni Malatyaspor, Altay, Sivasspor , Başakşehir, Adana Demirspor ve Antalyaspor maçlarında takımın başında olamayacak. Bu süreçte görev, Terim'in yardımcıları Selçuk İnan ile Necati Ateş'te olacak. İlk yarının son haftasında oynanacak Antalyaspor maçıyla cezasınını tamamlayacak olan Terim, 20. hafta oynanacak Galatasaray-Giresunspor mücadelesinde yedek kulübesindeki yerini alabilecek. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.