Fatih Terim’in Galatasaray üyeliği dondurulacak mı?

Fatih Terim’in Galatasaray üyeliği dondurulacak mı?
“Fatih Terim Fonu” haberleri ile gündemden düşmeyen ünlü teknik direktörü Fatih Terim’e bir şok daha..

Bankacı Seçil Erzan’ın ünlü futbolcuları yüksek kar vaadiyle dolandırması nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında adı sık sık anılan teknik direktör Fatih Terim’in Galatasaray Spor Kulübü üyeliğinin dondurulması istendi.

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Taner Aşkın bugün yaptığı konuşmada, kulübe üye olan ve Seçil Erzan davasında adı geçen kişilerin Galatasaray’a zarar vermemek için kendi istekleri ile üyeliklerinin dondurulmasını talep etmeleri gerektiğini belirtti.

Taner Aşkın’ın sözlerinin hedefindeki kişinin uzun yıllardır Galatasaray Spor Kulübü üyesi olduğu bilinen Fatih Terim’i hedef aldığı iddia edildi.

5c8cc94645d2a05010d08df8.webp

İşte Aşkın’ın olay yaratan o açıklamalarında yer alan ifadeler: “Bu meşhur kara para olayları dolayısıyla Galatasaray’ın aleyhine bir takım şeyler dolaşıyor. Ben bir Galatasaraylı olarak bunları duymaktan rahatsız oluyorum. Bu davada adı geçen arkadaşlarımızın, kulübe üye olan arkadaşlarımızın şahsi tasarruflarını kullanarak yönetimimize bir dilekçe yazarak bir süre üyeliklerinin dondurulmasını istemelerini talep ediyorum!”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.