Fatih Vatan yarı finalde

Fatih Vatan yarı finalde
Turkcell Kadınlar Ligi çeyrek final karşılaşmasında Fatih Vatan, Konak Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Karşılaşmada normal sürede 49'uncu dakikada Sümeyra’nın penaltı golüne 56'ıncı dakikada Zelal'in penaltı golü ile cevap veren Fatih Vatan, maçın normal süresini ve uzatmaları beraberlikle tamamladı. Seri penaltı vuruşlarında ise üstün gelen Fatih Vatan adını yarı finale yazdırdı

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda istediği golü bulamadı. İkinci yarıya hızlı başlayan Konak Belediyespor 49'uncu dakikada kazandığı penaltı vuruşu Sümeyra ile gole çevirdi. 1-0 bu golle mağlup duruma düşen Fatih Vatan, maçın ikinci yarısının genelinde üstün bir futbol oynamaya başladı. Maçın 56'ıncı dakikadasında kazanılan penaltı vuruşunu Zelal ile değerlendiren Fatih vatan skor’u eşitledi. Karşılaşmada kalan sürede de bi çok gol pozisyonunu değerlendiremeyen Fatih Vatanspor, normal süre, uzatma devrelerinde de istediği golü bulamayınca karşılaşma seri penaltı atışlarına gitti.


Ezgi’nin günü oldu

Karşılaşmada Normal süre, uzatma devrelerinin ardından seri penaltı vuruşlarına geçildi. Fatih Vatanspor’dah Beyza ve Buse’nin vuruşlarını kaleci kurtarınca büyük bir umutsuzluğa düşen Fatih vatan takımana hayat veren isim kaleci Ezgi oldu. Kaleci Ezgi. Konak Belediyespor’dan Sümeyra, Sinem ve Seval’in vuruşlarını kurtararak takımını yarı finale taşıdı. Fatih Vatandan Elif, Cansu ve Bilge bu vuruşlarda başarılı olurken, Konak Belediyespor’dan Ezgi ve Busem bu vuruşları değerlendirdi.

fatih vatan


Maç sonu büyük sevinç

Karşılaşmada seri penaltı vuruşları ile adını yarı finale yazdıran Fatih Vatanspor büyük sevinç yaşadı. Fatih Vatanspor’lu oyuncular bu galibiyeti Grup Maçında ayağı talihsiz bir şekilde kırılan Seranay’a armağan ettiler. Saha içinde şampiyonluk şarkıları söyleyen oyunculara teknik heyet ve yöneticilerde eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum