FC Porto - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Şifreli mi şifresiz mi

FC Porto - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Şifreli mi şifresiz mi
Şampiyonlar Ligi'nde ilk Lokomotiv Moskova karşısında 3-0 gibi farklı bir skorla kazanan Galatasaray'ın rakibi Portekiz devi Porto. Daha önce bu kupayı kazanma başarısı gösteren mavi beyazlılar karşısında ikinci maçından da galip ayrılmanın hesaplarını yapan Cimbom hazırlıklarını tamamladı. Peki FC Porto - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Garry Rodrigues, Eren Derdiyok ve Selçuk İnan'ın golleriyle ilk hafta mücadelesinden 3 puanla ayrılan ve D grubunda lider konumda bulunan Galatasaray Portekiz'de Porto'ya konuk oluyor. Sarı kırmızlılar Emre Akbaba'nın şoke eden sakatlığı sonrasında deplasmandan üç puan çıkarmak için mücadele verecek. Terim'in Aslanları grupta büyük bir avantajı da eline geçireceği mücadele için tüm hazırlıklarını bitirdi. Milyonlar da Galatasaray'ın kazanması için duacı. İngiltere  Futbol Federasyonu'ndan Michael Olivier'in yöneteceği karşılaşma saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.
 

FC Porto - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?


Taraflı tarafsızın herkesin ülke puanı için Galatasaray'ı destekleyeceği mücadele 3 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 22.00'de başlayacak. Lokomotiv Moskova maçında yaşanan yayıncı krizinin araya giren beIN SPORTS'un bu karşılaşmayı da canlı yayınlayacağı dile getiriliyor.


Galatasaray üstün


Sarı kırmızılılar dev rakibine karşı resmi mücadelelerde hiçbir sınav vermese de hazırlık maçlarında karşılaştı. İki maçtan da galip ayrılan Galatasaray ilk defa resmi bir mücadelede Porto ile puan için kozlarını paylaşacak.


Eski Brezilyalılar oynayacak


Hem Galatasaray hem de Porto'nun defansında oynayan iki Brezilyalı futbolcu dikkat çekiyor. Sarı kırmızılılarda Maicon bir dönem Porto forması giyerken mavi beyazlılarda da Alex Telles Ünal Aysal döneminde transfer edilmişti. Sol bek oyuncusu geçen sezonun en iyi futbolcusu ödülünü almıştı.


galatasaray şampiyonlar ligi

Portekizliler fark attı


Türk takımları Portekiz kulüplerine karşı bugüne kadar 49 kez karşı karşuya geldi. Söz konusu mücadelelerin 21'ini Portekiz takımları kazanırken 14 maç berabere bitti, 14 karşılaşma da ekiplerimizin üstünlüğü ile tamamlandı. Portekiz'de oynanan maçlarda da ev sahibi ekipler 17 galibiyet alırken takımlarımız 7 kez galip gelme başarısı gösterdi. 4 maç berabere sonuçlandı. Galatasaray'ın resmi mücadelelerde galibiyeti yok.


 

Galatasaray'ın Porto maçındaki muhtemel 11'i


Muslera
Nagatomo
Mariano
Maicon
Serdar
Fernando
Donk (Selçuk)
Belhanda
Onyekuru
Garry Rodrigues
Eren Derdiyok

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.