Fellaini için flaş sözler! 'En iyi tercih Galatasaray'

Fellaini için flaş sözler! 'En iyi tercih Galatasaray'
İngiliz devi Manchester United'da forma giyen Marouane Fellaini sözleşmesinin sona erecek olmasından dolayı her kulüple görüşme hakkına sahip. Fas asıll Belçikalı oyuncu için pek çok takımın adı geçerken İtalya'dan flaş bir iddia geldi.

Dün Bursaspor'u yenerek şampiyonluk yarışında bir engeli daha aşan Galatasaray'da diğer bir taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar gelecek sezon orta saha tandemindeki en önemli adımını atmak adına gerçekleştirdiği görüşmelerde Fellaini için bastırıyor.

İtalya'da faaliyet gösteren La Gazetta Della Sport gazetesinde yer alan bir haber taraftarları heyecanlandırdı. İstediği süreyi alamayan ve kulüpten ayrılmak amacında olan Belçikalı futbolcunun yeni bir maceraya hazır olduğu ve transfer için sıcak baktığı öğrenildi.

marouane fellaini

İtalyan gazeteci Lorenzo Di Caprio çarpıcı açıklamalarda bulundu. Di Caprio; "G.Saray'ın menajeri ile iyi bir ilişkisi var. Başka kulüpler de ilgileniyor. G.Saray'ın Fellaini için en iyi aday olduğunu söyleyebiliriz" dedi.

İtalyan gazeteci, Juventuslu Asamoah için ise G.Saray'ın şansının az olduğunu ve İnter ya da Milan'ın tekliflerini değerlendireceğini söyledi.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.