Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı hangi kanalda? Saat kaçta?
Baskebol EuroLeague Play-Off yarışında önemli mücadele. İki Türk takımı Avrupa sahnesinde parkeye çıkıyor. Fenerbahçe - Efes basketbol maçı ne zaman?

Fatma Dilek Kantoğlu Keklikçi - Turkish Airlenes EuroLeague Play-Off maçlarında bugün öneml bir karşılaşma oynanacak. Ligin bitimine 2 hafta kala Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya geliyor.

Bu önemli karşılaşma öncesinde basketbol severler, Fenerbahçe - Efes maçının kaçta başlayacağını ve hangi kanalda yayınlanacağını araştırmaya başladı.

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı kaçta?

6 Nisan Perşembe akşamı oynanacak Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes Play-Off maçı, saat 20.45’te başlayacak.

Fenerbahçe - Anadolu Efes maçı hangi kanalda?

Basketbol severlerin büyük bir merakla beklediği maç S Sport’tan canlı yayınlanacak. 

Fenerbahçe - Efes maçı nerede oynanacak?

Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde oynanacak karşılaşma ile iki takım Ataşehir’de yer alan Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

Hangi takım şanslı?

Dev maç öncesinde iki takımın da iddiası devam ediyor. Fenerbahçe, bu akşam oynanacak maçta Anadolu Efes’i geçerse avantajlı konuma yükselecek. Anadolu Efes kazanırsa, Ergin Ataman’ın takımı iddiasını son maça taşımayı başarmış olacak. Dimitris Itoudis önderliğinde mücadele eden Fenerbahçe Beko Play-Off’taki son maçında deplasmanda Kızılyıldız ile karşılaşacak. Anadolu Efes ise evinde Monaco ile oynarak Play-Off mücadelesine nokta koyacak.  

İşte son puan durumu!

Play-Off yarışında Fenerbahçe Beko 50 puanla 7., Anadolu Efes ise 48 puanla 10. sırada yer alıyor. 

İki takımın Avrupa sahnesindeki 20. mücadelesi

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes takımları daha önce THY Avrupa Ligi’nde 19 kere daha karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan 19 maçta; Fenerbahçe 12, Anadolu Efes ise 7 galibiyet aldı. Bugün oynanacak 20. maçı kimin kazanacağı ise merak ediliyor.

6 Nisan 2023 Perşembe günü İstanbul Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes basketbol Play-off maçı saat 20.45'te S Sport'tan yayınlanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.