Fenerbahçe Beko Euroleague'de Kızılyıldız'ı ağırlıyor

Fenerbahçe Beko Euroleague'de Kızılyıldız'ı ağırlıyor
Ülkemizi Euroleague'de temsil eden Fenerbahçe Beko bu akşam evinde Kızılyıldız ile karşılaşacak. Sarı lacivertlilerin tek amacı parkeden galibiyetle ayrılmak.

Eurolaeauge'in 18'inci haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, çok kritik bir günde Kızılyıldız'ı evinde ağırlıyor. Ülker Etkinlik Salonu'nunda oynanacak zorlu karşılaşmada ekibimiz, play-off potasına dahil olmak için altın bir adım atmak amacında. Sırplar ise çok kötü geçirdikleri sezonda zorlu bir deplasmana çıkıyor. Karşılaşmayı binlerce kişi takip edecek.

Fenerbahçe Kızılyıldız maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe Kızılyıldız maçı saat 20.45'te başlayacak. Zorlu mücadele S Sport'tan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Kızılyıldız maçı öncesi son durum

Temsilcimizin güçlü rakibi ile karşılaşacağı mücadele öncesinde konumu çok büyük önem taşıyor. Zira play-off ile play-in arasına gidip geliyor. Monaco, Pana ve Maccabi Tel Aviv'in olası kayıpları ekibimizi kazanması halinde üst sıralara taşıyabilir. Fenerbahçe şu anda 7'inci basamakta yer alıyor. Sırp kulübü ise 6 galibiyet ve 11 mağlubiyetle 15'inci basamakta.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.