Fenerbahçe - Beşiktaş maçını hangi hakem yönetecek? MHK resmen açıkladı

Fenerbahçe - Beşiktaş maçını hangi hakem yönetecek? MHK resmen açıkladı
Futbol dünyasından son dakika haberi... Spor Toto Süper Ligi'nde 6. haftanın kapanış gününde oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş maçının hakemi belli oldu. Peki dev derbiyi hangi hakem yönetecek? İşte iki takıma göre performansı...

MHK'nın açıklamasıyla birlikte Fenerbahçe - Beşiktaş maçının hakemi belli oldu. 24 Eylül'de oynanacak olan pazartesi derbisi hakkında hakem araştırmaları devam ediyordu ve o isim açıklandı.

Buna göre MHK derbide Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak.
 

Fırat Aydınus ile Fenerbahçe


Derbiye atanan Fırat Aydınus ile Fenerbahçe daha önce çıktığı karşılaşmaların yüksek yüzdesini kazandı. 55 mücadelede düdük çalan deneyimli hakemle sarı lacivertliler 28 galibiyet, 15 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı.

fırat aydınus
 

Fırat Aydınus ile Beşiktaş


Pazartesi akşamı tüm gözlerin üzerinde olacağı Fırat Aydınus'un Beşiktaş performansında siyah beyazlılar aynı durumda değil. Kara Kartal Fırat Aydınus'un yönettiği 36 maçta 14 galibiyet 10 beraberlik ve 12 mağlubiyet elde etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.