Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray küme düşme hattına daha yakın! Gözleri zirvede ama...

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray küme düşme hattına daha yakın! Gözleri zirvede ama...
Bu sezon zirvenin bir hayli uzağında kalan İstanbul'un büyükleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş her ne kadar yukarıyı hedefleseler de küme düşme hattına daha yakın konumda bulunuyor. Dün Hatayspor'a yenilen Galatasaray ile Kasımpaşa arasında sadece 6 puan kaldı.

Süper Lig'de şampiyonluj yarışını bir maç fazlasıyla 11 puan önde götüren Trabzonspor, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için şimdiden sabırsız. Taraftarlar da büyük bir motivasyonla takımlarını desteklerken herkes erken kutlanabilecek bir şampiyonluğun hem şehrin hem de milyonların sevincini katlayacağında hemfikir. Saha içerisinde aldığı sonuçlarla rakiplerine adeta havlu attıran bordo mavililer Sivas'tan 1 puanla ayrılsa da moraller bozulmuş değil. Rakiplerde ise işler farklı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk potasına gireceği yönündeki beklentiler günden güne azalıyor. Öyle ki Galatasaray ile Kasımpaşa'nın arasındaki fark 6'ya kadar indi. Fenerbahçe 12, Beşiktaş ise 11 puan önde.


 

Kartal kayıp ile başladı

Sezon başında şampiyonluk parolası ile yola çıkan Fenerbahçe'de erken yol ayrılığı yaşanmış ve Vitor Pereira gönderilmişti. Yerine daha önce de kulüpte çalışan İsmail Kartal getirilerek sezon sonuna kadar bir pansuman yapılmıştı. Kadrosundaki oyuncularla fark yaratacağı düşünülen sarı lacivertliler beklenen reaksiyonu gösteremedi ve ilk karşılaşmada Antalyaspor ile 1-1 berabere kalındı. Kanarya Trabzonspor'un 17 puan gerisinde.



Domenec üstünlüğü koruyamadı

Ses getiren bir ayrılık sonrası Fatih Terim'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Domenec Torrent ilk maçından yenik ayrıldı. İki defa öne geçmesine rağmen rakibine direnemeyen sarı kırmızılılar sahadan puansız ayırldı. Sezon başında yapılan milyonlarca euroluk transferlere rağmen küme düşme hattının sadece 6 puan üstünde bulunan Cimbom günden güne eriyor.



 

Beşiktaş kazandı ama...

Önder Karaveli ile çıktığı yolda iyi sonuçlar alan Beşiktaş haftanın ilk maçında Gaziantep FK'yı evinde 1-0 yense de oynanan futbol birçok kişiyi memnun etmesi. Siyah beyazlılar Trabzonspor'un 18 puan gerisine bulunurken Kasımpaşa ile arasındaki fark ise 12. Ayrıca Kara Kartal Trabzon deplasmanında bordo mavililere karşı kritik bir maça çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.