Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Danilo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Danilo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?
Ligin ilk yarısında çektiği gol sıkıntısı devam eden Fenerbahçe'de forvet arayışları sürüyor. Berisha, Serdar Dursun ve Valencia'dan istediği verimi alamayan sarı lacivertlilerde sözleşmesi sona erecek olan Danilo için girişimler başladı. Brezilyalı oyununun menajeri ve kulübü Ajax ile temaslar gerçekleştirilecek. Peki, Danilo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.

Bu sezon Süper Lig'de Trabzonspor'un bir hayli gerisinde kalarak hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe'de ocak ayı transfer dönemi hareketliliği devam ediyor. Sarı lacivertliler forvet hattı için gerçekleştirdiği çalışmalarında son olarak Hollanda devi Ajax'ta forma giyen Danilo'yu listesine ekledi. Sezon sonunda bitecek sözleşmesi sebebiyle istediği takımla görüşme imkanı bulunan sambacı için girişimler başlayacak. Peki, Danilo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.



Takımdan ayrılabilir

Fenerbahçe'nin transferi için uğraştığı Danilo geçen sezon Twente'de gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakmıştı ancak Ajax'ta yedek kulübesinden çıkamadı. Mevcut santrafor Haller'in ardından Brobbey'in de kiralanması genç oyuncuyu arka plana itti. Bu sebeple haziran ayında istediği kulübe bedelsiz transfer olma ihtimali de güçleniyor. Kanarya ise cüzi bir bonservisle Osayi-Samuel'deki gibi devre arasında sonca ulaşmaya çalışacak.


fenerbahçe danilo


Danilo kimdir?

Tam adı Danilo Pereira da Silva olan Danilo, 7 Nisan 1999 tarihinde Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde doğdu. 22 yaşındadır. Boyu 1.74 cm olan genç futbolcu futbola Portuguesa'da başladı. Corinthians, Audax, Ponte Preta, Vasco de Gama ve Santos alt yapılarında forma giydikten sonra Ajax alt yapısına transfer oldu. Dünyanın birçok yerinden oyuncuyu eğitim havuzuna dahil eden Hollanda temsilcisinde önce Jong Ajax'ta forma giydi. Geçen sezon da Twente'ye kiralandı. Enschede temsilcisinde çıktığı 34 maçta 17 gol atıp 5 de asist yaptı. Bu sezon ise Amsterdam ekibiyle 18 karşılaşmada 13 kez rakip fileleri havalandırıp 6 defa gol servisinde bulundu. Santrafor mevkisinin yanı sıra forvet arkası da oynayabiliyor. Mevcut piyasa değeri 4.20 milyon eurodur. U19 Eredivisie gol krallığı yaşadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.