Fenerbahçe bombayı patlattı! Zanka kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt ve piyasa değeri

Fenerbahçe bombayı patlattı! Zanka kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt ve piyasa değeri
Fenerbahçe uzun süredir transferi için uğraştığı Zanka ile anlaşmaya vardı ve tecrübeli stoperi İstanbul'a getirdi. Peki Zanka kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt ve piyasa değeri haberimizde.

Stoper tandemine yapacağı hamleler merakla beklenen Fenerbahçe bu sabah saatlerinde Zanka'yı İstanbul'a getirdi. Sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacak olan tecrübeli stoper hakkındaki bilgiler de merak ediliyor. Zanka kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt ve piyasa değeri nedir? Soruların detaylı cevapları haberimizde.

Zanka kimdir? Zanka'nın gerçek adı nedir?
Fenerbahçe'nin Huddersfield Town'dan kadrosuna kattığı Zanka'nın gerçek adı Mathias Jorgensen'dir. 23 Nisan 1990 tarihinde Kopenhag'da dünyaya gelen Jorgensen futbola Boldklubben af 1893 alt yapısında başladı ve burada profesyonel oldu. 500 bin euro karşılığında Kopenhag'a transfer olan Gambiya asıllı futbolcu adını burada duyurdu ve ardından PSV'ye ilk yurt dışı transferini yaptı. Kopenhag'a geri dönen deneyimli stoper bu kez de İngiltere'de Huddersfield forması giydi. Danimarka Milli Takımı formasını 27 kez terleten ve 2 gol atan Jorgensen 1.89 boyunda. Geçen sezon ise 25 karşılaşmada 3 gol attı ve 1 de asist yaptı.



Zanka (Mathias Jorgensen) Transfermarkt ve piyasa değeri
Tecrübeli stoperin dünyadaki en önemli spor portallarından biri olan Transfermarkt'ta profili bulunmaktadır. Kariyerinde birçok kupa ve ödül yer alan Danimarkalı futbolcunun piyasa değeri 5 milyon avrodur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.