Fenerbahçe'de 4 yıldız Avrupa Ligi kadrosuna alınmadı

Fenerbahçe'de 4 yıldız Avrupa Ligi kadrosuna alınmadı
Bu ay başlayacak olan UEFA Avrupa Ligi listesini hazırlayan ve teslim eden Fenerbahçe'de 4 yıldız isim kadro dışı kaldı. Bu futbolcular arasında Mehmet Ekici, Roberto Soldado, Nabil Dirar ve Carlos Kameni bulunuyor. Özellikle Mehmet Ekici'nin alınmaması taraftardan tepki gördü.

UEFA Avrupa Ligi'ne grup aşamalarından devam edecek olan Fenerbahçe'de kadro bildirimi UEFA'ya gönderildi. Bazı yeni transferlerin de yer almadığı listeye 7 isim giremedi. Sarı lacivertlilerin çok şey beklediği Mehmet Ekici ve Berke Özer başta olmak üzere Carlos Kameni, Nabil Dirar, Roberto Soldado, Ferdi Kadıoğlu ve Tolga Ciğerci kadroya eklenmedi. Ayrıca Ozan Tufan da yok.

Fenerbahçe'nin UEFA'ya verdiği liste şu şekilde:
Volkan Demirel, Harun Tekin, Erten Ersu, Hasan Ali Kaldırım, Mauricio Isla, Diego Reyes, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Yiğithan Güveli, Mehmet Topal, Alper Potuk, Barış Alıcı, Jailson Marques Siqueira, Yassine Benzia, Aatıf Chahechouhe, Mathie Valbuena, Oğuz Kağan Güçtekin, Elif Elmas, İslam Slimani, Michale Frey, Andre Ayew.

İşte Fenerbahçe'nin UEFA kadrosuna almadığı isimler:
Berke Özer
Carlos Kameni
Nabil Dirar
Mehmet Ekici
Ferdi Kadıoğlu
Tolga Ciğerci
Roberto Soldado
Ozan Tufan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.