Fenerbahçe'de 8 isim yolcu

Fenerbahçe'de 8 isim yolcu
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un planları dahilinde bulunmayan 8 isimle ayrılık için kollar sıvandı. Bazı isimlerin kontratındaki yüksek rakamlar bunu engellerken bazıları için de bonservis beklentisi var. Ayrılması en yakın isim ise Serdar Dursun olarak gözüküyor.

Fenerbahçe 'de kadroda istenmeyen yabancı oyuncularla yolların ayrılması için uzun süredir uğraş veriliyor. Gönderileceklerin başında Lemos, Caulker, Samatta, Meyer, Tisserand, Berisha ve Novak'ın olduğu konuşuluyor. Söz konusu 7 futbolcunun menajerleriyle yönetimin sürekli iletişim halinde olduğu ve ayrılık konusunda her türlü kolaylığın da şimdiden sağlandığı bilgisine ulaşıldı.


Serdar Dursun yol ayrımında

Fenerbahçe'de Berisha hariç an itibarıyla Valencia, King, Joao Pedro ve Serdar Dursun olmak üzere toplamda 4 forvet yer alıyor. Ancak yönetim, 1 forvet daha kadrosuna katmak istiyor. İlk 11'de düzenli olarak forma giyemeyeceğini düşünen Serdar'ın, daha fazla oynayacağı bir takıma gitmeyi planladığı bildirildi. Tecrübeli golcüye Almanya'nın yanı sıra İtalya ve İspanya'dan teklifler geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.