Fenerbahçe'de Aleksandar Kolarov şoku!

Fenerbahçe'de Aleksandar Kolarov şoku!
Fenerbahçe'nin sol bek transferinde ilk sırayı kapan Kolarov'da yaşanan gelişme herkesi şoke etti. Transferine kesin gözle bakılan Sırp oyuncu takımında kalacak.

Ersun Yanal'ın kadrosuna katmayı çok istediği ve raporunda özel bir yere koyduğu Kolarov ile anlaşmanın eşiğine gelen Fenerbahçe'de önemli bir gelişme yaşanadı.

Sırp futbolcu Roma'nın yeni teknik direktörü Paulo Fonseca ile özel bir görüşme yaptı. Daha önce oynayacağı mevki konusunda problemler olduğu dile getirilen Kolarov toplantıdan mutlu ayrıldı.

Daha önce ayrılık kararı alan deneyimli defans oyuncusunun artık kalmaya sıcak baktığı ve başkent ekibinde yoluna devam edebileceği öğrenildi.

Portekizli teknik adamın, futbolcunun görev mevkisinde yapmayı düşündüğü değişiklik hakkında da kendisini bilgilendirdiği ve Kolarov’un bunu kabul ettiği belirlendi.

Buna göre Kolarov’u doğal bölgesi sol bek yerine stoperde kullanacağı bilgisinin deneyimli oyuncuya verildiği, takımda kaldığı takdirde bu bölgede oynayacağının farkında olduğu kaydedildi. Ancak tüm bu gelişmelere karşın oyuncunun Fenerbahçe’ye transferinin tamamen imkansız hale gelmediği ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin ısrarını sürdürdüğü transfer sürecinin, önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler ortaya çıkarmasının da sürpriz olmayacağı aktarıldı.

Roma teknik direktörü Fonseca’nın, futbolcusunu yeni görev bölgesinde oynarken görmeyi istediği, bunun için önümüzdeki haftalarda yapacakları hazırlık maçlarında kendisini burada oynatarak test etmek istediği tespit edildi. Ancak bunun uzun bir süre alacak olmasının getirdiği belirsizlik durumunun, futbolcunun soluğu yeni bir takımda almasıyla sonuçlanacak süreci başlatabileceğine de dikkat çekildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.