Fenerbahçe'de Cocu kanunları

Fenerbahçe'de Cocu kanunları
Cocu, kampta futbolcuları komando gibi çalıştırıyor... Takımın sabah 07.45’te başlayan mesaisi gece yarısı 23.00’te bitiyor

Fener'in yeni teknik direktörü Philip Cocu gaza bastı. Yeni sezonda mücadele eden ve topa sahip olan bir takım yaratmayı hedefleyen Hollandalı hoca, futbolcuları disipline sokmak için yoğun çaba harcıyor. Takıma felsefesini ezberletmeye çalışan başarılı teknik adam oyuncuları bir an olsun boş bırakmıyor.

FUTBOLCULARIN PESTİLİ ÇIKIYOR
Kanarya'da kamp mesaisi sabah 07.45'te başlıyor ve maraton gece 23.00 itibarıyla sona eriyor. Oldukça yoğun bir kamp programı uygulayan Cocu, futbolcuların adeta pestilini çıkarıyor.

SEZON İÇİNDE ORTAYA ÇIKACAK
İsviçre kampında ağır tempoda çalışan futbolculara, teknik direktör Cocu'nun "Bu yaptığımız çalışmaların sezon içinde faydasını göreceksiniz. Bu idmanlar bizi bir adım önüne taşıyacak" dediği öğrenildi

İLK HEDEFİ TAKIM RUHU
Hollandalı hocanın dikkat ettiği noktalardan biri de takım ruhu. Oyuncularından birbirleriyle vakit geçirmelerini isteyen Cocu, kendisinin de katılığı sohbetlerle takımı daha yakından tanıyor.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.