Fenerbahçe'de forvet hattında müthiş kapışma

Fenerbahçe'de forvet hattında müthiş kapışma
Samatta, Valencia, Cisse, Thiam ve Ademi... Fenerbahçe golcü transferinde bombaları bir bir patlattı. Erol Bulut’un elinde, ileri uçta görevlendireceği tam 5 isim bulunuyor.

Fenerbahçe, geçen sezonu forvet hattında iki isimle, Vedat Muriç ve Mevlüt Erdinç ile tamamlamıştı. Mevlüt’ün formsuzluğu yüzünden tüm yük Muriç’in sırtına binmişti. Emre Belözoğlu-Erol Bulut ikilisi, bu transfer döneminde birçok mevkiye transfer yapılmasını sağladı. En büyük bombalar ise forvet hattında patladı. Kasımpaşa’dan Thiam’ı alan Fenerbahçe, ardından Enner Valencia’yı kadrosuna kattı. Mbwana Samatta, bu sezonun en önemli transferlerinden biri oldu.


Çift forvet oynayabilir

Sarı-Lacivertliler’in Papiss Cisse ile birlikte hücum hattına yapılan takviyenin son bulması beklenirken Basel’den Kemal Ademi ile büyük bir sürprize imza atıldı. Erol Bulut’un elinde şu anda forvette oynatabileceği 5 isim birden bulunuyor. Başarılı teknik adamın Valencia ve Thiam’ı kanatlarda kullanmayı planladığı öğrenildi. Bulut, özellikle Kadıköy maçlarında zaman zaman çift forvetli sistemle sahaya çıkabilir. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.