Fenerbahçe'de hedef Steven Caulker

Fenerbahçe'de hedef Steven Caulker
Teknik direktörlük koltuğuna Erol Bulut'u getiren Fenerbahçe'de Caulker harekatı başladı. Savunmayı silbaştan yeniden yapılandıran sarı lacivertlilerde lider karakterli oyuncu olarak görülen Caulker için rota Akdeniz kulübüne çevrilldi. Bulut da eski öğrencisini istiyor.

Süper Lig’de şampiyonluğa oynayacak kadro kurmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe, savunmada geride bıraktığımız sezonda yaşadığı sıkıntılarla bir kez daha karşılaşmak istemiyor. Bu doğrultuda Las Palmas’tan Lemos’la söz esen Sarı-Lacivertliler, Türkiye’den de bir başka savunmacı için temaslarını sıklaştırdı. Alınan bilgiye göre Kanarya’nın hedefindeki ismin, Alanyaspor’da başarılı bir sezon geçiren Steven Caulker olduğu öğrenildi. Akdeniz ekibiyle sözleşmesi 2021’de sona erecek olan Caulker’ı, Alanya’da birlikte çalıştığı Fenerbahçe’nin yeni hocası Erol Bulut’un da çok istediği bildirildi. 28 yaşındaki stoperin de Bulut’un takımı Kanarya’da kariyerini sürdürmek istediği ve oyuncuyla yapılan ön görüşmelerde her konuda anlaşma sağlandığı belirtildi.

Pazarlıklar tüm hızıyla sürüyor
Bu transferde Erol hocanın yanı sıra sportif direktör Emre Belözoğlu ve Başkan Ali Koç’un kilit rol oynadıkları, Alanya ile görüşmelerin tüm hızıyla sürdüğü gelen haberler arasında yer alıyor. Güçlü fiziğinin yanı sıra liderlik karakteri olan Caulker’ın tam da istediği tipte bir oyuncu olduğunu düşünen Erol hocanın, bu transferin bir an önce bitmesini istediği konuşuluyor. Başkan Ali Koç’un, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile detayları bir kez daha masaya yatıracakları, Sarı-Lacivertliler’in de bonservis bedeli yerine kadrosunda düşünmediği oyunculardan bir ya da 2’sini karşı tarafa göndermeyi planladığı vurgulandı. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.