Fenerbahçe'de tek yol Süper Lig şampiyonluğu

Fenerbahçe'de tek yol Süper Lig şampiyonluğu
Avrupa Ligi’nden elenen sarı-lacivertliler için en önemli hedef bundan böyle şampiyonluk. Devre arasına kadar zirve ile puan farkı eritilecek. İkinci yarı takviyelerle mutlu sona ulaşılmaya çalışılacak. Teknik direktör Vitor Pereira, "Lig bizim ana kulvarımız" diyerek camiaya mesajı vermiş oldu. Ziraat Türkiye Kupası ve Konferans Ligi ikinci hedef olarak kovalanacak. Bu kulvarlarda yedek isimlere de şans verilmesi bekleniyor.

Olympiakos'a Yunanistan'da 1-0 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne havlu atan Fenerbahçe'de gözler Süper Lig'e çevrildi. Sarı-lacivertliler bundan böyle ağırlığını lige verecek. Hedef devre arasına kadar lider Trabzonspor ile oluşan 10 puanlık farkı kapatmak. Ara transferde takıma gerekli takviyeleri yapıp ikinci yarı mutlu sona ulaşmak. Teknik direktör Vitor Pereira, "Lig bizim ana kulvarımız" diyerek camiaya mesajı vermiş oldu. Ziraat Türkiye Kupası ve Konferans Ligi ikinci hedef olarak kovalanacak. Bu kulvarlarda yedek isimlere de şans verilmesi bekleniyor.


TRABZON ÖRNEĞİ
Osayi ile Sosa da, "Öncelikle hedefimiz ligde şampiyonluk yaşamak. Kafamızı kaldırıp pazartesi günkü maça odaklanmalayız" diyerek artık güçlerini şampiyonluk mücadelesine harcayacaklarını dile getirdiler. Tek kulvara odaklanılacak olması avantaj olarak görülüyor. Örnek ise Trabzonspor. Avrupa macerasını ağustos ayında noktalayan bordo-mavililer, rakipleri haftada 3 maç ile yıpranırken sadece ligde mücadele ederek zirvede arayı açtı. Fenerbahçe'nin mevcut kadrosunun da motivasyonunu yalnız lige yöneltmesi halinde aynı başarıyı sağlayacağı belirtiliyor.


SERİ BAŞLATACAK!
Galatasaray galibiyetiyle ligde kötü gidişe son veren sarı-lacivertliler, Göztepe deplasmanından da 3 puanla dönerek seriye başlamayı planlıyor.


FENERBAHÇE'NİN İLK YARIDA KALAN 6 MAÇI
Göztepe (D), Ç. Rizespor, Gaziantep FK (D), Beşiktaş, Karagümrük (D), Yeni Malatya. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.