Fenerbahçe'de Tisserand korkusu

Fenerbahçe'de Tisserand korkusu
Kadıköy'de üst üste aldığı 3 mağlubiyet sonrası zirve yarışında geriye düşen Fenerbahçe'de yaralar sarılmaya çalışılıyor. Sarı lacivertlilerin en iddialı transferlerinden biri olan Tisserand ise savunmadaki performansıyla hem istikrar sağlayamadı hem de yanında oynayan isimlerin de performansını düşürdü. 27 yaşındaki futbolcunun ağır kalması, bariz hataları ve geriye giden görüntüsü iyi giden tabloyu bozdu.

Sezon başında yapılan transferler içerisinde en yüksek profilli isimlerden biri olan Tisserand'dan herkes büyük beklentiler içerisindeydi. Deneyimli futbolcu için yoğun bir mesai harcayan sarı lacivertliler sahada katkı almak istiyordu. İlk birkaç hafta gösterdiği performansla adından söz ettiren Afrikalı oyuncu bu istikrarını sürdürme başarısını gösteremedi. 27 yaşındaki oyuncunun sezon başına göre son haftalarda sürekli geriye giden görüntüsü endişe yarattı.

Milliyet'in haberine göre; şu anda teknik heyetin ilk 11’de en fazla kullandığı oyuncuların başında gelen Tisserand, özellikle Kadıköy’de gelen üst üste 3 yenilgide 3 farklı stoperle yan yana oynadı, bariz hatalarıyla göze çarptı.

2-0’lık Konyaspor yenilgisinde Serdar Aziz, 4-3 kaybedilen Beşiktaş derbisinde Lemos ve son olarak 3-0’lık Yeni Malatyaspor maçının ilk yarısında Sadık Çiftpınar’la tandemde yer aldı. Bu 3 yenilgide 9 gol yiyen ve sadece 3 gol atabilen sarı-lacivertliler eksi 6’lık bir kötü averaja sahip. Konyaspor yenilgisinde 2 golde de hatayı Serdar’la paylaşan, Beşiktaş derbisinde 3. golde bizzat hatası olan ve Yeni Malatyaspor maçında önce ilk penaltıyı yaptıran ardından hava toplarında etkisiz kalan Tisserand, ciddi anlamda sorgulandı.

Ancak tüm bu yenilgilerde yanındaki savunmacılar kızağa çekildi. Serdar Aziz, Konyaspor maçından sonra Kadıköy’de ilk oynanan Beşiktaş derbisinde yedeğe oturdu. Beşiktaş maçında da Lemos en fazla tepki alan isimdi. Yeni Malatyaspor maçında da ilk devrede 2 gol yenince Sadık hemen oyundan çıkarıldı.

Fakat bu 3 yenilginin tamamında da Tisserand 90 dakika sahadaydı ve 2. hafta sonunda geldiği Fenerbahçe’de 9 maç üst üste oynadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.