Fenerbahçe'den Baghdad Bounedjah bombası!

Fenerbahçe'den Baghdad Bounedjah bombası!
Vedat Muriqi'nin Lazio'ya satışının ardından golcü transferinde düğmeye basan Fenerbahçe, hareketli günler yaşıyor. Listesinde Mbwana Samatta, Mario Mandzukic, Papiss Cisse gibi isimler bulunan sarı-lacivertliler, Katar Ligi'nde iki kez gol krallığı yaşayan Baghdad Bounedjah'la da temasa geçti. Fenerbahçe'de transfer çalışmalarını yürüten Emre Belözoğlu'nun 28 yaşındaki Cezayirli oyuncunun menajeri Muhammet Slama ile anlaştığı iddia edildi.

Bounedjah'ın 2024'e kadar sözleşmesinin bulunduğu Al Sadd'la görüşmeleri sürdüren Fenerbahçe'nin bu transferde 5 milyon euro'yu gözden çıkardığı ileri sürüldü. Cocu'nun Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde de gündeme gelen tecrübeli futbolcu, Al Sadd'da geçtiğimiz dönemlerde Gabi ve Xavi gibi yıldızlarla birlikte oynadı. Ortadoğu'nun en önemli isimleri arasında gösterilen Bounedjah, Cezayir Milli Takımı'nın da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

2019-20'DE DE GÜNDEMDEYDİ
Geçtiğimiz sezon da gündeme gelen Baghdad BounedJah'ın Fenerbahçe'ye olumsuz yanıt verdiği ortaya çıktı. Cezayirli futbolcu için vatandaşı Slimani'nin sarı-lacivertli formayla başarısız olmasından dolayı korktuğu ve Avrupa'ya çıkmaktan vazgeçtiği iddia edilmişti.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.