Fenerbahçe'den Başakşehir'e 7 milyon euroluk teklif

Fenerbahçe'den Başakşehir'e 7 milyon euroluk teklif
Transferde büyük oynayan Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Medipol Başakşehir'in iki yıldızına kanca attı. Mahmut ve İrfan Can için 7 milyon öneren sarı lacivertlilerin karşısına 9 milyon eurluk talep çıktı ancak iki taraf anlaşmaya yakın.

Önemli isimleri kadrosuna katmaya devam eden Fenerbahçe'de iki yerli ve kritik futbolcu da transferin gündemine oturdu. Emre Belözoğlu'nun ardından Medipol Başakşehir'den Mahmut Tekdemir ve İrfan Can Kahveci'yi gözüne kestiren sarı lacivertlilerde Comolli ve Ersun Yanal'ın zirvesi sonrasında harekete başladı.

Fark 2 milyon
Başakşehir'in daha önce toplam 9 milyon Euro istediği Mahmet ve İrfan Can için sportif direktör Comolli, 7 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. Hem Mahmut hem de İrfan'ın Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakması Sarı-Lacivertli kulübün elini güçlendirirken, Başakşehir'in bu teklife birkaç gün içinde cevap vermesi bekleniyor.

Anlaşabilirler
Olumlu cevap gelirse iki oyuncu da F.Bahçe'nin Avrupa kampında yer alacaklar. İki kulübün de temas halinde olduğu Başakşehir'in bir miktar indirimi kabul ettiği de iddia ediliyor.

Kaynak: Takvim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.