Fenerbahçe'den Marc Wilmots bombası!

Fenerbahçe'den Marc Wilmots bombası!
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbaheç'de flaş bir isim gündeme geldi. Sarı lacivertliler son olarak İran Milli Takımı'ndan ayrılan Marc Wilmots ile görüştü.

Ersun Yanal ile yollarını ayırdıktan sonra hem yerli hem de yabancı olmak  üzere geniş bir yelpazede teknik direktör arayan Fenerbahçe'de gündeme gelen son isim Marc Wilmots. Sarı-lacivertli ekibin, Belçikalı teknik adama teklif yaptığı iddia edildi. Başkan Ali Koç'un 51 yaşındaki deneyimli isim ile görüntülü görüşme yaptığı belirtiliyor. Uzun yıllar Belçika A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Wilmots, son olarak İran Milli Takımı'nda görev yaptı. Aralık ayında ayrılan tecrübeli isim şu anda boşta bulunuyor.

En golcü isim
Futbolculuğu döneminde (1987- 2003) ünlü bir isim olan, Standard Liege, Schalke ve Bordeaux formaları giyen Wilmots, 4 Dünya Kupası'nda oynadı. Belçika'nın dünya kupalarındaki en golcü futbolcusu unvanına sahip olan Wilmots, 7 senelik Belçika Teknik Direktörlüğü dışında Fildişi Sahili'nde kısa süreli görev aldı. Birçok isimle temas kuran Fenerbahçe'de Wilmots'un da bir alternatif olduğu belirtiliyor.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.