Fenerbahçe'den Openda bombası!

Fenerbahçe'den Openda bombası!
Spor Toto Süper Lig'in yeni sezonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Fenerbahçe'de tranfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belçika basını, 22 yaşındaki forvetin Fenerbahçe’nin ilgisine güvenebileceğini yazdı... Lois Openda’nın ‘Kariyerimde yeni sayfa geliyor’ sözleri de dikkat çekti.

Forvet transferi için birçok alternatifi değerlendiren F.Bahçe'de Lois Openda'nın da seçenekler arasında olduğu yazılmıştı... Voetbalbelgie, Openda'nın sezon sonunda kiralık oynadığı Vitesse'den ayrılacağını belirtirken, yeni rotasının F.Bahçe olabileceğini duyurdu.

Golcü oyuncunun, "Vitesse'ye başarılı bir şekilde veda etmek istiyorum" sözlerine yer verilirken, "Ardından kariyerimde yeni bir sayfa geliyor. Ama şimdilik bir yorum yapmayacağım" dediği dile getirildi.

Site, "Openda, Türkiye'nin en iyi kulübü F.Bahçe'nin ilgisine güvenebilir. PSV de onu radarına aldı. Brugge'ün onun hakkında ne planladığını görmek için biraz daha bekleyeceğiz" ifadesi kullanıldı. Genç yıldızın piyasa değerinin şu anda 5.5 milyon euro olduğu da kaydedildi. İki yıldır Vitesse'de kiralık oynayan 22 yaşındaki Lois Openda, bu sezon 43 maçta 20 gol+5 asistlik performansıyla göz doldurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.