Fenerbahçe'den Pavon hamlesi

Fenerbahçe'den Pavon hamlesi
Süper Lig'de sezonun bitimine kısa bir süre kala transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefliyor.

Kadrosunu bu yönde kuvvetlendirmek isteyen Sarı-Lacivertli ekip Cristian Pavon'u gündemine aldı. Fenerbahçe'de Cristian Pavon yeniden gündemde... Boca Juniors ile sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek kanat&forvet için Arjantin basınından yeni bir son dakika iddiası geldi. Gelecek sezon Boca'da olmayacağının kesinleştiği belirtilen 26 yaşındaki Pavon için Atletico Mineiro ile Fenerbahçe arasındaki savaştan sarı-acivertlilerin galip çıktığı aktarıldı. Pavon'un Atletico Mineiro'yu reddettiği ifade edildi. Pavon'un adı bir dönem dünya devleri Bayern Münih ve Barcelona ile anılmıştı.


HÜCUMDA JOKER

Spor mahkemesinden aralık ayında aldığı ceza nedeniyle 2022 yılında henüz forma giyemeyen Cristian Pavon kariyerinde 218 maçta 54 gol+50 asist üretti. Arjantin Milli Takımı'nda 11 kez yer alan tecrübeli futbolcu, kanatların yanı sıra santrfor ve orta sahada da görev yapabiliyor. Ülke futbolunun son dönemde yetiştirdiği önemli yetenekler arasında gösterilen Cristian Pavon kariyerinde; Boca Juniors, Los Angeles Galaxy, Club Atletico Talleres ve Club Atletico Colon takımlarında forma giydi. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.