Fenerbahçe'den Pellegrini bombası!

Fenerbahçe'den Pellegrini bombası!
Yeni sezondaki hocasını belirlemek için yoğun mesai harcayan Fenerbahçe'nin gündemindeki son isim Manuel Pellegrini oldu. Şilil teknik direktörle iddialara göre el sıkışan sarı lacivertliler uçuşların açılması sonrasında imzaları da atacak.

Fenerbahçe bombayı patlatıyor. Başkan Ali Koç önderliğinde takıma hem kötü sezonu unutturacak hem de gelecek senelerde olumlu etki yapacak bir ismi arayan yönetim, 66 yaşındaki Manuel Pellegrini ile temasa geçti. İlkk somut adımın da atıldığı deneyimli çalıştırıcı ile ilk görüşme de yapıldı ve artık anlaşmada son aşamaya gelindi.  Şili'nin La Cuarta Gazetesi, Fenerbahçe'nin son olarak İngiliz ekibi West Ham United'ı çalıştıran 66 yaşındaki Teknik Direktör Manuel Pellegrini ile bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti. Haberde, Fenerbahçe ile Pellegrini arasındaki telefon görüşmesinin 3 hafta önce yapıldığını ifade edildi.

Bir ay önce görüştüler
Hoca konusuyla bizzat ilgilenen başkan Ali Koç'un, Pellegrini ile ilk teması yaklaşık bir ay önce kurduğu öğrenildi. 66 yaşındaki teknik direktörün menajeriyle yapılan ilk görüşmenin ardından bir kaç telefon görüşmesi daha yapıldığı ve kulübün şartlarının sunulduğu ifade edildi. İspanya'dan da üç kulübün talip olduğu Şilili hocanın İstanbul'a davet edildiğini bildiren kulübe yakın kaynaklar, "Korona salgını bitip, uçuşlar açılınca Pellegrini Türkiye'ye gelecek" dediler. FOTOMAÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.