Fenerbahçe düşüyor! Kalan maçlar ve rakiplerinin fikstürü

Fenerbahçe düşüyor! Kalan maçlar ve rakiplerinin fikstürü
Kötü bir sezon yaşadığı Spor Toto Süper Lig'de dün Alanyaspor'a da yenilen Fenerbahçe'yi kalan 5 haftada zor günler bekliyor.

Son beş maçından sadece bir galibiyet çıkarabilen Fenerbahçe, sezon boyunca gösterdiği performansı Akdeniz'de de sürdürdü ve vasat altı futboluyla bir yenilgi daha aldı. Alanyaspor karşısında kaleye gitmekte zorlanan ve kalesinde çok sayıda pozisyon vererek taraftarlarını üzen sarı lacivertliler, Antalya temsilcisine sezon rekorunu kırdırdı. Şimdi ise gözler kalan 5 haftada. Rakipler BB Erzurumspor, Bursaspor ve Göztepe. Yeşil beyazlılar ile arasında 4 puan olan Fenerbahçe'yi zor maçlar bekliyor.

Fenerbahçe'nin kalan maçları
Sezonun son bölümünde ilk olarak evinde Trabzonspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe, performansı üst düzey olan ve beş haftada 15 puan çıkaran bordo mavililerle zor bir mücadeleye çıkacak. Ardından kötü performans gösterdiği deplasman maçlarında kritik bir karşılaşma sarı lacivertlileri bekliyor. Kasımpaşa'ya konuk olacak Ersun Yanal'ın öğrencileri ardından da Akhisar'ı ağırlayacak. Küme düşme hattında bulunan takımlardan Erzurumspor deplasmanında 3 puan savaşı verecek olan Fenerbahçe'nin son maçı Antalyaspor ile iç sahada.

Bursaspor'un kalan maçları
Akhisarspor
BB Erzurumspor (D)
Antalyaspor (D)
Göztepe
Yeni Malatyaspor (D)

BB Erzurumspor'un kalan maçları
Antalyaspor (D)
Bursaspor
Yeni Malatyaspor (D)
Fenerbahçe
Kayserispor (D)

Göztepe'nin kalan maçları
Başakşehir (D)
Antalyaspor
Sivasspor
Bursaspor (D)
Ankaragücü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.