Fenerbahçe Galatasaray canlı izle | Tivibu Spor 2 ve Nesine.com canlı izle

Fenerbahçe Galatasaray canlı izle | Tivibu Spor 2 ve Nesine.com canlı izle
ING Basketbol Süper Ligi'nde 20. hafta derbi maça sahne oluyor. 26 Şubat Çarşamba akşamı Fenerbahçe ile Galatasaray futbolden sonra basketbolda karşı karşıya geliyor. İki ekip de kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Aslan, 9 yılın ardından Kanarya’yı Ülker Spor Salonu’nda yenmeye çalışacak. Euroleague’deki beklenenin altında bir sezon geçiren Obra ve Askerleri ise, ligde hem ezeli rakibinden rövanşı almaya hem yenilmezlik unvanını korumaya çalışacak. Kritik mücadele milyonlarca basketbol sever tarafından h

ING Basketbol Süper Ligi'nde 20. hafta derbi maça sahne oluyor. Fenerbahçe ile Galatasaray futbolden sonra basketbolda karşı karşıya geliyor. İki ekip de kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Aslan, 9 yılın ardından Kanarya’yı Ülker Spor Salonu’nda yenmeye çalışacak. Euroleague’deki beklenenin altında bir sezon geçiren Obra ve Askerleri ise, ligde hem ezeli rakibinden rövanşı almaya hem yenilmezlik unvanını korumaya çalışacak. Kritik mücadele milyonlarca basketbol sever tarafından heyecanlı bir şekilde izlenecek. Fenerbahçe Galatasaray basketbol maçı canlı izle ve Tivibu Spor 2 ve Nesine.com canlı izle seçenekleri haberimize.
 


Fenerbahçe Galatasaray basketbol maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Basketbolda haftanın sonucu en çok merak edilen maçı olarak görülen Fenerbahçe Galatasaray derbisi 20:15'te başlayacak. Tivibu Spor 2 ve Nesine.com'dan canlı izlenebilecek.

fenerbahçe

 


Tivibu Spor 2 canlı izle

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği zorlu maçta televizyon yayını Tivibu Spor 2 tarafından yapılacak. Tivibu Spor 2'yi canlı izleyebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Bunun için tivibu resmi internet sitesine gözatabilir ve size uygun paketi seçebilirsiniz.


galatasaray

 

Nesine.com canlı izle

Türkiye'nin yasal bahis platformlarından biri olan nesine.com'da da derbi heyecanını yaşayabilirsiniz. Eğer Nesine.com'dan kupon yaptıysanız ya da bu mücadele için tercih yaptıysanız karşılaşmayı yayınlanan maçlar sekmesinden seyredebilirsiniz.

 

Fenerbahçe Beko kadrosu

16 Kostas Sloukas
35 Ali Muhammed
9 Leo Westermann
18 Egehan Arna
8 Ekrem Sancaklı
10 Melih Mahmutoğlu
19 Nando de Colo
13 Tarık Biberovic
3 Efe Ergi Tırpancı
2 James William Nunnaly
70 Luigi Datome
12 Nikola Kalinic
32 Berkay Candan
21 Derrick Williams
44 Ahmet Düverioğlu
24 Jan Vesely

 

Galatasaray Doğa Sigorta kadrosu

1 Greg Whittington
0 Tai Webster
2 Aaron Harrison
3 Marko Arapovic
4 Emir Gökalp
5 Alex Poythress
7 Yiğit Arslan
8 Can Korkmaz
10 Lazeric Jones
11 Ege Arar
12 Caner Erdeniz
22 Ayberk Olmaz
30 Zach Auguste
35 Mehmet Utku Tuğsal
61 Göksenin Köksal
63 Serkan Aydın
John Roberson

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.