Fenerbahçe İstanbulspor deplasmanında

Fenerbahçe İstanbulspor deplasmanında
Trendyol Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, 19'uncu haftada İstanbulspor'a konuk oluyor. Sarı lacivertlilerin tek hedefi sahadan 3 puanla ayrılabilmek.

Bu sezon uzun süredir liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, İstanbulspor'a konuk oluyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada sarı lacivertliler zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek amacında. Karşılaşmaya dair tüm bilgiler haberimizde.

İstanbulspor Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de yarın oynanacak olan İstanbulspor Fenerbahçe maçı yarın saat 16.00'da başlayacak. Kritik randevu Bein Sports 1, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

İstanbulspor Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri

İstanbulspor: Arda, Erdoğan, Mehmet, Simon Deli, Ali, Muammer Sarıkaya, Loshai, Vorobjovas, Ndao, Jacksın, Ethemi

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Crespo, Cengiz, Szymanski, Tadic, Dzeko

İstanbulspor Fenerbahçe maçı öncesi istatistikler

  • Fenerbahçe ile oynadığı son beş Süper Lig maçının dördünü kaybeden İstanbulspor (1B), bu süreçteki tek puanını son karşılaşmada 3-3'lük skorla aldı.
  • İstanbulspor'a konuk olduğu son dokuz Süper Lig maçının yedisinden galip ayrılan Fenerbahçe (2M), bu süreçteki iki yenilgisini de gol atamadığı ziyaretlerinde aldı (Ağustos 2001 & Mayıs 2003).
  • Bu sezon çıktığı 17 Süper Lig maçının 13'ünden mağlup ayrılan İstanbulspor, ligin bu aşamalarında en fazla yenilgi aldığı sezonu yaşıyor. Bir sezonun ilk 18 karşılaşmasında 14+ mağlubiyet alan son takım olan Eskişehirspor (2015/16), o sezonun 18'nci maçında konuk ettiği Fenerbahçe'ye 3-0 yenilmişti.
  • İsmail Kartal yönetiminde deplasmanda oynadığı son 22 Süper Lig maçının hiçbirini kaybetmeyen Fenerbahçe (16G 6B), lig tarihinde tek teknik direktörle en uzun serisini yaşıyor. Lig tarihinde Türk teknik direktörler arasında daha uzun seri yakalayabilen son isim Abdullah Avcı (Kasım 2020-Kasım 2021 arasında Trabzonspor'un başında 24 maç).
  • Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış takımlarla oynadığı son beş maçı kaybeden İstanbulspor, bu şekilde son puanını Fenerbahçe deplasmanında 3-3'lük skorla aldı (Nisan 2023).

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.