Fenerbahçe Kadıköy'de yaralı! Tam 9 puan kaybetti

Fenerbahçe Kadıköy'de yaralı! Tam 9 puan kaybetti
Dün akşam Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, bu sezon evindeki 4'üncü puan kaybını yaşadı. Sarı lacivertliler toplamda 9 puan kaybetmiş oldu.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, cumartesi günü Başakşehir'i 2-0 yenmesinin ardından dün akşam Kadıköy'de sahneye çıktı. İsmail Kartal ve öğrencileri mücadeleden 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Kanarya, ağır yara alırken kayıplarının büyük çoğunluğunu da evinde yaşadı. Tribünler Teknik Direktör İsmail Kartal'a tepki gösterdi.

Rakibini aşamadı

Rakibi Alanyaspor karşısında Loide Augusto'nun 12'inci dakikadaki golüne engel olamayan Fenerbahçe, 1-0 geriye düştü. Sarı lacivertli ekip ikinci yarının başlamasından kısa süre sonra Dusan Tadic'in penaltıdan attığı golle beraberliği yakaladı. 10 dakika sonra da Edin Dzeko sahneye çıkarak takımını öne geçirmeyi başarsa da sevinç çok kısa sürdü. 4 dakika sonra Loide Augusto bir kez daha konuk takım adına fileleri buldu. Karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

Evde kayıp büyük

Fenerbahçe'nin rakibi Alanyaspor ile berabere kalması, Kadıköy'deki puan kaybına bir yenisini daha eklemiş oldu. 19 maçta yenilmeyen Kanarya, evindeki ilk yenilgisini Trabzonspor'dan almıştı. Adana Demirspor karşısında da ilk dış saha kaybı yaşandı. Galatasaray, Samsunspor ve Alanyaspor ile de yenişemeyen sarı lacivertliler, İstanbul'da toplamda 9 puan kaybetti.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.