Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'de 11'inci haftanın perdesi Kadıköy'de açılıyor. Fenerbahçe evinde Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Binlerce taraftarın tribünde destek vereceği mücadeleyi ekran başında milyonlar izleyecek. Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Geçtiğimiz hafta liderlik şansını Kayseri'de tepen Fenerbahçe taraftarının gönlünü almak amacında. Sarı lacivertliler kazanarak haftayı rahat geçirmek, Kasımpaşa da iyi giden formunu deplasmanda alacağı puanlarla taçlandırmak istiyor. Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı da haberimizde yer alıyor.

 

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.


fenerbahçe
 


Fenerbahçe Kasımpaşa maçı öncesi OPTA istatistikleri

Fenerbahçe, Süper Lig'de Kasımpaşa'yla karşılaştığı son 13 maçta yenilmedi (11G 2B) ve bu maçların 12'sinde gol attı (35 gol, maç başına 2,7). Kasımpaşa, rakibini Süper Lig'de 29 Eylül 2012'den bu yana yenemiyor.
Fenerbahçe, Süper Lig'de Kasımpaşa'yı ağırladığı 17 maçın sadece ikisinde mağlup oldu (11G 4B 2M) ve son sekiz maçta rakibine yenilmedi (6G 2B). Kasımpaşa bu deplasmanda Kasım 2009'daki 3-1'lik maçtan bu yana kazanamıyor.
Fenerbahçe evinde oynadığı son 17 lig maçının sadece birinde yenildi (10G 6B), ancak bu maçların 14'ünde kalesini gole kapatamadı.
Süper Lig'de oynadığı son altı maçta sadece bir kez yenilen Kasımpaşa (3G 2B), bundan önceki 11 maçta galip gelememişti (3B 8M).
Deplasmandaki son üç Süper Lig maçında yenilmeyen Kasımpaşa (2G 1B), en son 2015/16 sezonunda dış sahada art arda dört maçlık seri elde etmişti (toplam 7 maç).
Bu sezon Süper Lig'de Alanyaspor'un (61) ardından en fazla isabetli şut çeken iki takım bu maçta karşılaşacak: Fenerbahçe (59) & Kasımpaşa (57).
Süper Lig'de bu sezon en fazla net gol pozisyonuna giren (40) ve en fazla net gol pozisyonu kaçıran (29) takım Fenerbahçe.
Ersun Yanal, Süper Lig'de Kemal Özdeş ile teknik direktör olarak karşılaştığı üç maçta da yenilmedi (2G 1B) ve son iki maçta gol yemedi.
Fenerbahçe, Vedat Muriqi'in bu sezon Süper Lig'de gol attığı tüm maçlarda sahadan galibiyetle ayrılırken (5 gol, 5 galibiyet), gol atamadığı hiçbir maçı kazanamadı (2B 3M).
Haris Hajradinovic bu sezon Süper Lig'de en fazla şut pası atan iki isimden biri (27; Edin Visca ile birlikte).


Kasımpaşa


Fenerbahçe Kasımpaşa muhtemel kadrolar

FENERBAHÇE: Altay, Dirar, Zanka, Serdar, Hasan Ali, Gustavo, Ozan, Tolga, Moses, Rodrigues, Muriqi
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

KASIMPAŞA: Fatih, Popov, Fernandes, Ben Youssef, Hafez, Sadiku, Aytaç, Hajradinovic, Koita, Yusuf, Mustafa.
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.