Fenerbahçe Kayserispor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle

Fenerbahçe Kayserispor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle
Bu sezon istediği performansı sergileyemeyen ve liderin 13 puan grisinde 7. sırada bulunan Fenerbahçe, evinde zor günler geçiren Kayserispor'u konuk ediyor. Sarı lacivertliler Avrupa hedefini diri tutmak isterken tek hedefi galibiyet. Tahir Karapınar yönetimindeki ilk maça çıkacak olan Kanarya'anın rakibinde ise seyircisiz oynanacak mücadeleden 3 puan çıkarma umudu var. İki takımın kendini ispat etmek istemesi seyri keyifli bir maç vaat ediyor. Fenerbahçe Kayserispor maçı canlı izle ve Bein Sports 1 canlı i

Geçen senenin ardından bu sezon da sitediği futbolu taraftarlarına izletemeyen ve ligin son çeyreğine gelinen haftada puan sıralamasının yedinci basamağında bulunan Fenerbahçe, son sırada yer alan Kayserispor'u konuk ediyor. Sarı lacivertliler ligin ilk yarısında yenildiği rakibini bu kez yenip hem rövanşı almak hem de taraftarıyla arasını düzeltmek istiyor. Teknik direktörlük kotuğunda takımın başına ilk kez oturacak olan Tahir Karapınar da kendini göstermek ve kanıtlamak amacında. Seyir zevki yüksek bir maç beklenen mücadelede sonuç da milyonları yakından ilgilendiriyor. Fenerbahçe Kayserispor maçı canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 


Fenerbahçe Kayserispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 21:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. beIN SPORTS 1 izlemek isteyen futbol severler digiturkplay.com.tr veya beinconnect.com.tr üzerinden yayın satın alabilirler.

fenerbahçe

 


Fenerbahçe Kayserispor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Kayserispor'u konuk ettiği son üç Süper Lig maçını kazanamayan (2B 1M) ve kalesinde toplam dokuz gol gören Fenerbahçe, daha önceki 11 iç saha karşılaşmasının 10'undan galip ayrılmış (1M) ve sadece sekiz gol yemişti.
Fenerbahçe'yi Süper Lig'de üç maçtır mağlup eden Kayserispor, aynı sayıda galibiyeti daha önceki 19 karşılaşmada alabilmişti (4B 12M).
Kayserispor ile karşılaştığı son iki Süper Lig maçında gol atamayan Fenerbahçe, rakibiyle daha önce oynadığı toplam 27 karşılaşmanın sadece ikisinde gol sevinci yaşayamamıştı.
Kayserispor, deplasmanda oynadığı son 11 Süper Lig maçının 10'unu toplam 39 gol yiyerek kaybederken; kalesini gole kapattığı tek karşılaşmada Denizlispor'u 1-0 mağlup etti.
Süper Lig'de yedi maçtır galibiyet alamayan Fenerbahçe (3B 4M), Mart-Mayıs 2003'ten (9 maç) bu yana en uzun serisini yaşıyor.
Fenerbahçe, Süper Lig'de yabancı teknik direktörlerin çalıştırdığı takımlarla oynadığı son 14 maçı kaybetmedi (11G 3B) ve bu karşılaşmaların 11'inde kalesini gole kapattı.
Ozan Tufan, Fenerbahçe formasıyla iç sahada Kayserispor'a karşı ilk 11 başladığı iki Süper Lig maçında birer gol atmayı başardı.
Son yedi Süper Lig maçında çektiği altı isabetli şutun sadece biri gol olan Vedat Muriqi, daha önce forma giydiği 18 karşılaşmada her 2.4 isabetli şutta 1 gol bulmuştu (12/29).
Kayserispor forması giyen Bernard Mensah, Fenerbahçe'ye rakip olduğu beş Süper Lig maçının dördünde birer gol katkısı yaptı (2 gol & 2 asist).
Bu sezon yaptığı asistlerle takımına en fazla puan kazandıran Süper Lig oyuncusu olan Bernard Mensah (8 asistle 11 puan), sezonun ikinci yarısında Kayserispor'un attığı 12 golün yedisine doğrudan katkı sağladı (3 gol & 4 asist).

Kayserispor
 


Fenerbahçe Kayserispor maçı kadroları

Fenerbahçe: Altay, Ozan Tufan, Serdar, Falette, Dirar, Luiz Gustavo, Jailson, Ferdi, Deniz, Rodrigues, Mevlüt.

Kayserispor: Lung, Kvrzic, Sapunaru, Diego Angelo, Emre Taşdemir, Djedje, Rienstra, Hasan Hüseyin, Mensah, Situm, Mesanovic

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.