Fenerbahçe Kolarov'u bitiriyor! Aleksandar Kolarov kimdir kaç yaşında nereli ve Instagram hesabı

Fenerbahçe Kolarov'u bitiriyor! Aleksandar Kolarov kimdir kaç yaşında nereli ve Instagram hesabı
Transferde savunmaya yönelen Fenerbahçe Aleksandar Kolarov'u bitiriyor. Sarı laciverliler Sırp yıldızı birkaç gün içerisinde İstanbul'a getirerek sağlık kontrolünden geçirecek. Peki Aleksandar Kolarov kimdir kaç yaşında nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Orta saha ve hücuma yaptığı takviyelerin ardından AUDI CUP'taki savunma sorunlarının günyüzüne çıkması ve sezonu etkileyecek bir düzeyde seyretmesi yönetimi arayışa itti. Bir veya iki stoper almaya niyetli olan Fenerbahçe listesine bir süredir görüştüğü Aleksandar Kolarov'u dahil etti. Sırp yıldız ile anlaşan yönetim, Roma'nın inadını kırmak için çabalıyor. Ersun Yanal'ın da çok istediği Sırp yıldız artık imzaya çok yakın.

Yıllardır futbol sahnesinde olan ve önemli karşılaşmalara çıkıp başarılar elde eden Kolarov sarı laciverti çubuklı formayı giymek için gün sayıyor. Maddi konularda 33 yaşındaki yıldızla anlaşma sağlayan Fenerbahçe'nin tek engeli Roma. Sırp milli takımında da oynayan Kolarov hakkında şimdiden binlerce kişi araştırmaya başladı. Okuyucularımız için hazırladığımız haberde Aleksandar Kolarov hakkındaki tüm detayları öğrenebilirsiniz.

aleksandar kolarov

Lille’e karşı 90 dakika oynadı
Sarı lacivertli yetkililerin transferini bitirmek üzere olduğu Kolarov, dün Roma’nın Lille’i 3-2 yendiği hazırlık mücadelesinde 90 dakika sahada kaldı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın kadrosunda görmek istediği tecrübeli futbolcu, dün oynanan müsabakada diri görüntüsüyle dikkat çekerken, maçın tek sarı kartını gördü. Roma Kulübü, önceki gün sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Kolarov’un bir taraftarın formasını imzalarken çekilmiş görüntüsünü sosyal medyadan paylaşırken, ‘güle güle’ anlamında gelen el sallama emojisi kullanmıştı.

aleksandar kolarov

Aleksandar Kolarov kimdir?
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 10 Kasım 1985 tarihinde dünyaya gelen Kolarov, 1.87 boyundadır. 33 yaşındadır. AS Roma ile 30 Haziran 2020 tarihine kadar sözleşmesi bulunmaktadır. Futbola Kızılyıldız altyapısında başladı ve Cukarici'ye transfer oldu. Yeniden Belgrad'a dönen ve OFK Belgrad forması giyen Kolarov buradan Lazio'ya ilk yurt dışı geçişini yaptı. Roma ekibinden 23 milyon euro karşılığında Manchsester City'e satılan deneyimli savunmacı, iki sezondur Roma'd forma giyiyordu. Geçen sezon 43 maça çıkan ve 9 gol atıp 2 de asist yapan Kolarov toplamda 3 bin 747 dakika sahada kaldı. Milli takım formaısnı da 84 kez terletti.

aleksandar kolarov

Aleksandar Kolarov Transfermarkt
Dünyanın en çok kullanılan futbol sitelerinden biri olan Transfermarkt'ta profili yer alan Aleksandar Kolarov için son günlerde yoğun bir araştırma yapılıyor. Önemli takımlarda forma giyen ve iki Premier Lig, iki İngiliz Lig Kupası ve bir de İngiltere Kupası bulunan Sırp futbolcunun değeri 8 milyon euro.

aleksandar kolarov

Aleksandar Kolarov Instagram
Fenerbahçe'nin yeni sol beki olmasına kesin gözle bakılan Aleksandar Kolarov'un Instagram'da da hesabı bulunuyor. Ünlü yıldızın bu mecrada 167 bin takipçisi var. Sadece 8 fotoğraf paylaşan Sırp oyuncunun kullanıcı adı ise @aleks11kolarov.

Vesna Kolarov

Aleksandar Kolarov'un eşi kimdir?
Sırp futbolcu evlidir. Aleksandar Kolarov'un eşinin adı Vesna Kolarov'dur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.