Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında İstanbul'da çok kritik bir mücadele futbol severleri bekliyor. Fenerbahçe evinde İttifak Holding Konyaspor'u ağırlıyor. Ülker Stadyumu'ndaki maçın hangi kanalda ve saat kaçta başlayacağı da araştırılıyor. Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı da haberimizde yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta Denizlispor deplasmanından galibiyetle dönen Fenerbhaçe gözünü zirveye dikti.  Sarı lacivertliler bu akşam ağırlayacağı Konyaspor'u evinde yenerek 3 puanı hanesine yazdırmak ve olası kayıplarla aradaki farkı kapatman amacında. İlk haftalarda isteneni veremese de üst üste aldığı iyi sonuçların ardından geçen hafta 10 kişi kaldıktan sonra Yeni Malatyaspor'a yenilen yeşil beyazlılar yeni bir sayfa açmak istiyor. Rakibine karşı çok büyük bir üstünlüğü olan Kanarya bu karşılaşmadan galip mi ayrılacak yoksa Aykut Kocaman'ın öğrencileri bir sürprize mi imza atacak? İki dişli ekibin karşı karşıya geleceği zorlu karşılaşma futbol severleri de ekran başına kilitleyecek. Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı da haberimizde yer alıyor.

 

Fenerbahçe Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.


fenerbahçe
 


Fenerbahçe Konyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Fenerbahçe, Konyaspor'u ağırladığı 18 maçın 16'sını kazanırken (1B 1M), son üç maçın ikisinde puan kaybetti.
Konyaspor, Süper Lig tarihinde Fenerbahçe'yi toplam dört kez mağlup ederken, bu maçların son ikisinde takımın başında Aykut Kocaman vardı.
Konyaspor'un Süper Lig tarihinde en fazla gol attığı (40) ve en fazla gol yediği (97) rakibi Fenerbahçe.
Evinde oynadığı son maçta Antalyaspor'a 1-0 kaybeden Fenerbahçe, Süper Lig'de Nisan 1993'ten bu yana art arda iki iç saha maçından puansız ayrılmadı.
Deplasmandaki son yedi lig maçının sadece birini kaybeden Konyaspor (3G 3B), önceki 11 dış saha maçında bir galibiyet alabilmişti (6B 4M).
Bu sezon Süper Lig'de Göztepe'nin (7) ardından en az gol yiyen üç takımdan ikisi bu maçta karşılaşacak: Fenerbahçe & Konyaspor (8; Galatasaray ile birlikte).
Ligde bu sezon deplasmanda en fazla puan toplayan beş takımdan biri olan Konyaspor (7), aynı zamanda dış sahada en az gol yiyen ekip (3).
Ersun Yanal ve Aykut Kocaman, teknik direktör olarak Süper Lig'de 20. kez karşı karşıya gelecek. Kocaman'ın Süper Lig'deki teknik direktörlük kariyerinde en fazla mağlup olduğu isim Yanal iken (9); Yanal'ın ligde Kocaman'dan (9) daha fazla mağlup ettiği sadece iki teknik direktör var (10; Hikmet Karaman & Rıza Çalımbay).
Vedat Muriqi bu sezon Süper Lig'de gol attığı tüm maçlarda Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrıldı (4 gol, 4 galibiyet). Bu sezon Papiss Cisse ile birlikte, yaptığı gol katkılarıyla takımına en fazla puan kazandıran iki isimden biri olan Muriqi (4 gol, 1 asist - 7 puan), sarı lacivertlilerin ligde topladığı puanların yarısına etki etti (7/14).
Bu sezon Süper Lig'de deplasmanlarda en fazla gol atan üç oyuncudan biri Konyasporlu Farouk Miya (3; Daniel Candeias ve Enzo Crivelli ile birlikte).


konyaspor
 


Fenerbahçe Konyaspor muhtemel kadrolar

Fenerbahçe: Altay, Isla, Zanka, Serdar, Hasan Ali, Gustavo, Ozan, Emre, Rodrigues, Deniz, Muriqi

Konyaspor: Ertuğrul, Skubic, Ali, Anicic, Alper, Jevtovic, Jonsson, Ömer Ali, Milosevic, Miya, Bajic
 


Fenerbahçe ezici üstünlük ile çıkacak

İki ekibin bu akşam karşı karşıya geleceği 40. maç öncesinde Fenerbahçe'nin rakibine karşı büyük bir üstünlüğü söz konusu. İstanbul temsilcisi 39 karşılaşmada 31 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Konyaspor ise sadece 5 keza kazanabildi. Sarı lacivertliler ev sahibi statüsünde oynadığı mücadelelerde de önde. 19 maçın 17'sinde galip gelen Kanarya, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Konyaspor'un tek galibiyeti 17 Mart 2017 tarihinde 2-3 sonuçlanan maçtı. Goller Bajic (2) ve Ömer Ali Şahiner'den gelmişti. İki isim bugün de Aykut Kocaman'ın görev vermesi halinde sahada olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.