Fenerbahçe Maccabi Tel Aviv ile Litvanya'da karşılaşacak

Fenerbahçe Maccabi Tel Aviv ile Litvanya'da karşılaşacak
Ülkemizi Euroleague'de temsil eden Fenerbahçe, 19'uncu hafta maçında Maccabi Tel Aviv ile kozlarını paylaşacak.

Bu sezon Anadolu Efes ile birlikte istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe Beko, ev sahibi statüsündeki bir maça daha çıkıyor. Kızılyıldız karşısında aldığı yenilgi sonrasında yenilgiyi telafi etmek isteyen sarı lacivertliler, İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv ile karşı karşıya gelecek. Mücadele Litvanya'da oynanacak.

Fenerbahçe'den açıklama

"Takımımız Fenerbahçe Beko ile Maccabi Playtika arasında 4 Ocak Perşembe günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanması gereken Turkish Airlines EuroLeague 19. hafta müsabakası, yetkililerce alınan güvenlik tedbirleri dolayısıyla farklı bir ülkede oynanacaktır.

Tedbir odaklı verilen bu karar doğrultusunda, Kulübümüz ve EuroLeague yetkililerince yapılan araştırma ve görüşmeler neticesinde;

Müsabakaya yerel otoriteler tarafından bu müsabakanın oynanmasına izin verilen, ilgili tarihte uygunluğu bulunan ve EuroLeague müsabaka kriterlerini karşıyabilen Litvanya'nın Panevezys şehrindeki Kalnapilio Arena'nın ev sahipliği yapmasına karar verilmiştir.

Yerel saat ile 19.45'te oynanacak müsabaka taraftarlara açık olacaktır.

Müsabakanın bilet satışı ve kombine sahiplerimizin bu karşılaşmanın Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanamayacak olması dolayısıyla yaşayacakları mağduriyetin giderilmesi ile ilgili bilgilendirme resmi internet sitemizden yapılacaktır."

Fenerbahçe Maccabi Tel Aviv maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Yarın akşam Fenerbahçe ile Maccabi Tel Aviv arasında oynanacak olan Euroleague maçı saat 20.45'te başlayacak. Mücadele S Sport'tan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Maccabi Tel Aviv maçı öncesi son durum

Temsilcimiz Fenerbahçe zorlu mücadele öncesinde 10 galibiyet ve 8 yenilgi ile 9'uncu basamakta bulunuyor. İsrail temsilcisi ise 11 galibiyet ve 7 mağlubiyetle 4'üncü sırada.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.