Fenerbahçe nasıl tur atlar? Dinamo Kiev karşısında işe yaracak sonuçlar

Fenerbahçe nasıl tur atlar? Dinamo Kiev karşısında işe yaracak sonuçlar
Yenilenen kadrosuyla dün ilk resmi maçına çıkan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu mücadelesinde Dinamo Kiev deplasmanından 0-0'lık sonuçla evine döndü. Küçük de olsa avantajı eline geçirecek Kanarya, taraftarının da desteği ile bir üst tura yükselmek istiyor. Peki, Fenerbahçe nasıl tur atlar? Dinamo Kiev karşısında işe yaracak sonuçlar haberimizde.

Jorge Jesus'un takımın başına geçirilmesiyle birlikte hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da başarılı sonuçlar almak isteyen Fenerbahçe dün akşam ilk resmi maçında taraftarlarının karşısına çıktı. Savaş nedeniyle UEFA'nın Polonya'ya aldığı karşılaşma sarı lacivertliler adına galibiyet getirmese de elde edilen beraberlik tur umutlarını diri tuttu. Şimdi ise sırada Kadıköy'deki karşılaşma var. Taraftar desteğini arkalarına almak istediklerini ve bunun çok önemli olduğunu söyleyen Portekizli çalıştırıcı, öğrencilerini turu geçebilmeleri için sahaya sürecek. Taraftarlar da alınan sonuç sonrasında gözünü bir üst tura geçecek sonuçlara çevirdi. Peki, Fenerbahçe nasıl tur atlar? Dinamo Kiev karşısında işe yaracak sonuçlar haberimizde.


 

Fenerbahçe nasıl tur atlar? Deplasman golü kuralı devam ediyor mu? 

Bilindiği üzere artık deplasman golü kuralı geçerli değil. Kadıköy'de oynanacak rövanş maçında alınacak her türlü beraberlikte karşılaşma uzayacak. Uzatmalarda eşitlik bozulmaması halinde kazananı seri penaltı atışları belirleyecek. Kanarya, kazanması halinde yoluna Şampiyonlar Ligi'nde devam edecek. Kiev'in kazanması halinde ise temsilcimiz Avrupa Ligi'ne 3. ön elemeden katılacak.


fenerbahçe


 

Fenerbahçe-Dinamo Kiev rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda Dinamo Kiev'e konuk olduğu ilk maç, Ukrayna'daki savaş sebebiyle Polonya'da oynandı. Çift maçlı eleminasyon sisteminin uygulanacağı turda rövanş 27 Temmuz Çarşamba günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.